Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc , druga edycja zlotu juz w czerwcu. Bylem na pierwszej i było super wiec polecam. Było ponad 115 samochodow, świetne koncerty i piknikowy klimat. Fajnie byłoby się zorganizować. Chętni? Ja będę.

DODGE RAM 5,7 HEMI BIG HORN 2008

• Odpowiedzi 28
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja pewnie też będę. Rok temu byłem we wrocku, ale tam była kicha..

Do Milicza mam kawałek, dobrze, że z us car został mi jeep :kasztan:

Był Ram 2500 '97 Magnum

Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK

Opublikowano

kusząco..ale nic nie pisze bo juz sie zapowiadalem i dalem dupska :-P :evil:

Chevy Silverado K3500 97r

Chevy Corvette c3 Stingray 75r

"..trzeba kolekcjonować mocne wrażenia..."

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

A ja mam dylemata,tydzien przed miliczem jest w starym olesnie,jeziorko namiot co myślicie?był ktoś?

Fuck the fuel economy

YUKON XL DENALI 05 6.0L

EXPLORER 94 4.0L OFF ROAD ŁOTR

BYL W200 76 5,2L

FLEETWOOD 87 5,0L

KAPPA 98 3.0L

BYL GAZ 69 3,0L

Opublikowano

W Oleśnie też bedę:) Warto być i tu i tu. W Oleśnie troszkę mniej komercyjnie ale rozmach Milicza bardzo mi się spodobał.

DODGE RAM 5,7 HEMI BIG HORN 2008

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zapisałem sie na American Cars Manie jadę z przyczepa campingową maja tam płac dla campereów czy ktoś od nas będzie ? A moze by sie zebrać i troszke wypromować Pickupklub ?

Świetna okazja, juz pare klubów sie zapowiedziało.

Nie możesz zatrzymać żadnego dnia , ale możesz go nie stracić !!!

Ford kuga 2,0 '15

Opel vivaro 2,0 '11

Opublikowano

Jest wielki plac, tam gdzie to sie dzieje, a po którejs godzinie (nie wiem której) zamykaja i ochrona pilnuje i mozna tam biwakowac :-)

Im wiecej nas tym lepiej:)

BYŁ: DODGE RAM 1500

4,7 V8 2005

Opublikowano
Zapisałem sie na American Cars Manie jadę z przyczepa campingową maja tam płac dla campereów czy ktoś od nas będzie ? A moze by sie zebrać i troszke wypromować Pickupklub ?

Świetna okazja, juz pare klubów sie zapowiedziało.

No moja 318-stka z przyczepą to by chyba wagon LPG spaliła zanim by dojechała ... :kasztan:

Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Kurcze, chyba odpuszczę WRC na Mazurach i też się wybiorę. Tylko czy mój Burak jest AmCar? :)

Chyba nie ma nic bardziej ameryckiego jak pickup.

Nie możesz zatrzymać żadnego dnia , ale możesz go nie stracić !!!

Ford kuga 2,0 '15

Opel vivaro 2,0 '11

Opublikowano
Tylko czy mój Burak jest AmCar? :)

po prostu pomyślą, że przyjechałeś na autorodeo :kasztan:

Był Ram 2500 '97 Magnum

Opublikowano

Natryskowy ja mam Tweetiego, a i cel byłby podobny hehe 8-)

Nie wiem tylko, czy uporam się z hamulcami Tweetiego. Dziś dotarły co prawda reperaturki do jego skromnych zacisków, ale jutro się przekonam czy prawidłowe ;-)

Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui

Opublikowano

Dzwoniłem do organizatora i powiedział xxxxzł :lift: za komercyjne wystawienie się...

A to sporo z mojego punktu widzenia, gdyż za tą kwotę mogę dotrzeć np. do 15tyś ludzi na targach budowlanych etc. Oczywiśce każda cena jest podyktowana czyimiś kosztami i to jak najbardziej rozumiem, poprostu cel reklamowy mojej firmy za taką kwotę moge mieć dużo efektowniejszy co przyczyni się na większą sprzedaż. Motoryzacja to malutki % całego biznesu poliuretanów, co już Drug pewnie zauważyłeś ;-)

Pomimo wielkiego rozmachu imprezy, super organizacji i samego organizatora, który wkłada w to całe swe serce na chwilę obecną odpuszczam z przyczyn czysto ekonomicznych ;)

www.natryskowe.com

European Size- Felicia Pickup

Azia Size- Mitsu L200

Full Size- odkładam do skarbonki :)

Opublikowano
Dzwoniłem do organizatora i powiedział xxxxzł :lift: za komercyjne wystawienie się...

A to sporo z mojego punktu widzenia, gdyż za tą kwotę mogę dotrzeć np. do 15tyś ludzi na targach budowlanych etc. Oczywiśce każda cena jest podyktowana czyimiś kosztami i to jak najbardziej rozumiem, poprostu cel reklamowy mojej firmy za taką kwotę moge mieć dużo efektowniejszy co przyczyni się na większą sprzedaż. Motoryzacja to malutki % całego biznesu poliuretanów, co już Drug pewnie zauważyłeś ;-)

Pomimo wielkiego rozmachu imprezy, super organizacji i samego organizatora, który wkłada w to całe swe serce na chwilę obecną odpuszczam z przyczyn czysto ekonomicznych ;)

Od zwykłych uczestników chce nie wiele, wiec na firmach zarabia... :-)

ostatni weekend czerwca, piatek sobota niedziela...

Ja jade tylko na sobote.

4,7 V8 2005

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

I kurde chyba nie pojade, byłem wczoraj we Wrocławiu, i nie wiem czy moje lsd zniesie jeszcze jedna dłuższa podroz... :evil: :evil: :-( :-(

4,7 V8 2005

Opublikowano

ja uzgodniłem z żoną i jedziemy w sobotę ale plaskaczem eu :mrgreen:

wezmę smyczkę pickupklub :kasztan:

Był Ram 2500 '97 Magnum