Boczo Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Czesc , druga edycja zlotu juz w czerwcu. Bylem na pierwszej i było super wiec polecam. Było ponad 115 samochodow, świetne koncerty i piknikowy klimat. Fajnie byłoby się zorganizować. Chętni? Ja będę. Cytuj DODGE RAM 5,7 HEMI BIG HORN 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut999 Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 To będzie nas dwóch napewno, jak z zeszłym roku:)) Cytuj BYŁ: DODGE RAM 1500 4,7 V8 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Ja pewnie też będę. Rok temu byłem we wrocku, ale tam była kicha.. Do Milicza mam kawałek, dobrze, że z us car został mi jeep :kasztan: Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mposy Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 kusząco..ale nic nie pisze bo juz sie zapowiadalem i dalem dupska :-P :evil: Cytuj Chevy Silverado K3500 97r Chevy Corvette c3 Stingray 75r "..trzeba kolekcjonować mocne wrażenia..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut999 Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Już zapisany :-) :-) Pora na reszte... :-) Cytuj BYŁ: DODGE RAM 1500 4,7 V8 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbialek Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 koniecznie - bo mam blisko 8-) Cytuj Dodge Durango 4,7 l. 2003, Magnum, AWD, gaz Solaris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek bartnik Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 A ja mam dylemata,tydzien przed miliczem jest w starym olesnie,jeziorko namiot co myślicie?był ktoś? Cytuj Fuck the fuel economy YUKON XL DENALI 05 6.0L EXPLORER 94 4.0L OFF ROAD ŁOTR BYL W200 76 5,2L FLEETWOOD 87 5,0L KAPPA 98 3.0L BYL GAZ 69 3,0L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczo Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 W Oleśnie też bedę:) Warto być i tu i tu. W Oleśnie troszkę mniej komercyjnie ale rozmach Milicza bardzo mi się spodobał. Cytuj DODGE RAM 5,7 HEMI BIG HORN 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut999 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Samochodów coraz wiecej, ale od nas jakoś tak slabo :-( :-( Chłopaki co jest??? :shock: :shock: Cytuj BYŁ: DODGE RAM 1500 4,7 V8 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tritrans Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zapisałem sie na American Cars Manie jadę z przyczepa campingową maja tam płac dla campereów czy ktoś od nas będzie ? A moze by sie zebrać i troszke wypromować Pickupklub ? Świetna okazja, juz pare klubów sie zapowiedziało. Cytuj Nie możesz zatrzymać żadnego dnia , ale możesz go nie stracić !!! Ford kuga 2,0 '15 Opel vivaro 2,0 '11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut999 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Jest wielki plac, tam gdzie to sie dzieje, a po którejs godzinie (nie wiem której) zamykaja i ochrona pilnuje i mozna tam biwakowac :-) Im wiecej nas tym lepiej:) Cytuj BYŁ: DODGE RAM 1500 4,7 V8 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zapisałem sie na American Cars Manie jadę z przyczepa campingową maja tam płac dla campereów czy ktoś od nas będzie ? A moze by sie zebrać i troszke wypromować Pickupklub ? Świetna okazja, juz pare klubów sie zapowiedziało. No moja 318-stka z przyczepą to by chyba wagon LPG spaliła zanim by dojechała ... :kasztan: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 No to się spotkamy Ja też się zapisałem :2piwo: Cytuj Dodge Ram 1500 5,7 HEMI Laramie Longhorn 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo76 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Kurcze, chyba odpuszczę WRC na Mazurach i też się wybiorę. Tylko czy mój Burak jest AmCar? :) Cytuj V8 Fan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tritrans Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Kurcze, chyba odpuszczę WRC na Mazurach i też się wybiorę. Tylko czy mój Burak jest AmCar? :) Chyba nie ma nic bardziej ameryckiego jak pickup. Cytuj Nie możesz zatrzymać żadnego dnia , ale możesz go nie stracić !!! Ford kuga 2,0 '15 Opel vivaro 2,0 '11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Tylko czy mój Burak jest AmCar? :) po prostu pomyślą, że przyjechałeś na autorodeo :kasztan: Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Ja bym pojechał ale w celach komercyjnych no ale też USA nie posiadam żadnego.. Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Natryskowy ja mam Tweetiego, a i cel byłby podobny hehe 8-) Nie wiem tylko, czy uporam się z hamulcami Tweetiego. Dziś dotarły co prawda reperaturki do jego skromnych zacisków, ale jutro się przekonam czy prawidłowe ;-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Dzwoniłem do organizatora i powiedział xxxxzł :lift: za komercyjne wystawienie się... A to sporo z mojego punktu widzenia, gdyż za tą kwotę mogę dotrzeć np. do 15tyś ludzi na targach budowlanych etc. Oczywiśce każda cena jest podyktowana czyimiś kosztami i to jak najbardziej rozumiem, poprostu cel reklamowy mojej firmy za taką kwotę moge mieć dużo efektowniejszy co przyczyni się na większą sprzedaż. Motoryzacja to malutki % całego biznesu poliuretanów, co już Drug pewnie zauważyłeś ;-) Pomimo wielkiego rozmachu imprezy, super organizacji i samego organizatora, który wkłada w to całe swe serce na chwilę obecną odpuszczam z przyczyn czysto ekonomicznych ;) Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mposy Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 W jaki dzien jest zlocik? Cytuj Chevy Silverado K3500 97r Chevy Corvette c3 Stingray 75r "..trzeba kolekcjonować mocne wrażenia..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut999 Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Dzwoniłem do organizatora i powiedział xxxxzł :lift: za komercyjne wystawienie się... A to sporo z mojego punktu widzenia, gdyż za tą kwotę mogę dotrzeć np. do 15tyś ludzi na targach budowlanych etc. Oczywiśce każda cena jest podyktowana czyimiś kosztami i to jak najbardziej rozumiem, poprostu cel reklamowy mojej firmy za taką kwotę moge mieć dużo efektowniejszy co przyczyni się na większą sprzedaż. Motoryzacja to malutki % całego biznesu poliuretanów, co już Drug pewnie zauważyłeś ;-) Pomimo wielkiego rozmachu imprezy, super organizacji i samego organizatora, który wkłada w to całe swe serce na chwilę obecną odpuszczam z przyczyn czysto ekonomicznych ;) Od zwykłych uczestników chce nie wiele, wiec na firmach zarabia... :-) ostatni weekend czerwca, piatek sobota niedziela... Ja jade tylko na sobote. Cytuj BYŁ: DODGE RAM 1500 4,7 V8 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut999 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 I jak zlot już nie długo... To Kto od nas bedzie? Cytuj BYŁ: DODGE RAM 1500 4,7 V8 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 na chwilę obecną to się wybieram ale jeszcze 7 dni :) Cytuj tdi engines are for senior citizens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut999 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 I kurde chyba nie pojade, byłem wczoraj we Wrocławiu, i nie wiem czy moje lsd zniesie jeszcze jedna dłuższa podroz... :evil: :evil: :-( :-( Cytuj BYŁ: DODGE RAM 1500 4,7 V8 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 ja uzgodniłem z żoną i jedziemy w sobotę ale plaskaczem eu :mrgreen: wezmę smyczkę pickupklub :kasztan: Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi