YatzeK Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Hej! Co prawda mój pierwszy truck jeszcze daleko przede mną, ale tak se pomyślałem, że może dopóki nie pogadamy o konkretach, to przydam się tu w inny sposób :) Potrzebuję trochę części do wnętrza F150, Rama, Sierry/Siilverado i Toyoty Tacomy/Tundry - chodzi mi o takie, na które da się zrobić pokrowiec ze skóry do samodzielnego zamontowania przez klienta. Czyli przede wszystkim zagłówki i podłokietniki. Proszę o kontakt tych, którzy zechcieliby pożyczyć takie na kilka dni w celu opracowania szablonów. Odwdzięczę się fajnymi pokrowcami :) Na koniec najważniejsze - nie to NIE JEST chamska reklama, nie chcę Wam tego sprzedawać, potrzebuję tylko pożyczyć do zrobienia szablonów :) Z góry dzięki pozdrawiam Y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Witaj, mogę Ci pożyczyć do L200 :-D Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 YatzeK, że tak zapytam zajmujesz się obszywaniem tapicerki samochodowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YatzeK Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Niezupełnie. Przede wszystkim zajmuję się szyciem takich elementów tapicerki, które klient sam sobie może zamontować i ich sprzedażą wysyłkową. Czyli tak jak napisałem, głównie pokrowce na podłokietniki, zagłówki, mieszki biegów, pokrowce na kierownice. Obszywanie robimy klientom, ale w ograniczonym zakresie i w miarę wolnych mocy przerobowych :) A co Ci trzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YatzeK Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Witaj, mogę Ci pożyczyć do L200 :-D Dzięki, ale L200 chwilowo poza zasięgiem moich zainteresowań :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchorz Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Cześć !!!!!!! Cytuj Jeep Comanche 4.0 4x4 Ford Ranger T6 3,2 Limited SUCHORZ 4x4 -serwis i modyfikacje off road Montaż i serwis LPG, sklep 4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 28 Stycznia 2014 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 witamy na forum, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endrju84 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Hołk 8-) Cytuj Jeep Grand Cherokee WG 4,7 V8 +lift 3.5' https://4na4sklep.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Powitać. Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mposy Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 siemanko!! :lol: Cytuj Chevy Silverado K3500 97r Chevy Corvette c3 Stingray 75r "..trzeba kolekcjonować mocne wrażenia..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTURO R1 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Siema ;-) Cytuj Pontiac Fiero , Trans-Am GTA , Chevrolet Camaro x4 od2.8 do 5.0 , JEEP 4.0 , obecnie MB 412 , BMW 745 i Ford Ex II 4.0 i GSXR 1300 ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi