bombon666 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Witam. Potrzebuje pomocy. Na allegro od dłuższego czasu pojawia sie ten samochód: http://otomoto.pl/chevrolet-c-10-C31909628.html Cena wydaje sie dobra tym bardziej ze po rozmowie z właścicielem dosc znacznie zmalała w stosunku do podanej na allegro. Jest jednak problem, samochód kiedyś był dieslem i został przerzucony silnik. Teraz pytanie do was a co ze skrzynia? A co z mostem? Czy w dieslach były inne? Czy ma to prawo działać na dłuższą mete? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Fajny. Na tych autach w ogóle się nie wyznaję. Ale to chyba kastrat. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mposy Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Tez wydaje mi sie ze kastrat. Po za tym w chevroletach/gmc literka "C" oznacza kastrata a litrtka "K" wmodelu samochodu oznaczla zawsze 4x4 Cytuj Chevy Silverado K3500 97r Chevy Corvette c3 Stingray 75r "..trzeba kolekcjonować mocne wrażenia..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba M. Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Jak sama nazwa wskazuje (C-10) to kastrat ;-) Co do skrzyni i mostu to trzeba by raczej pytać gościa który przekładał silnik, bo cholera wie co i jak zrobił :roll: Czy ma to prawo działać na dłuższą mete?A to właśnie najwięcej zależy od tego co tam jest nadłubane i jakich części użyto.Siedzenie to tylna kanapa z Suburbana lub Tahoa z lat dziewięćdziesiątych, więc naprawdę nie wiadomo co tam za patenty mogą (albo i nie) siedzieć ;-) Ciekawe co przykrywa ta klapa na środkowym tunelu :?: Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duch_gdansk Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Obstawiam że powinno być wszystko ok. Skrzynia GM od diesla z tego co wiem to pasuje bez rzeźbienia do benzyniaka. Tylny most był oferowany z różnymi przełożeniami więc to raczej kwestia preferencji i sposobu użytkowania. Problemem może choć nie musi być sam konwerter. Może po prostu być zbyt niskie stall speed. Dla przykładu o ile się nie mylę w pickupach z 4l80e konwerter z bbc 454 i 6,5td był taki sam a przy 350cui już luźniejszy ze względu na mniejszy moment obrotowy. Ciekawe co za skrzynia jest w tym egzemplarzu. Jak dla mnie to zrobić porządną jazdę próbną i jak wszystko działa to się nie przejmować zwłaszcza jak cena jest atrakcyjna. Oczywiście te 250 koników pod maska to na 99% ściema. Raczej bym się nastawiał na może ze 180-190 i to też nie koniecznie. Cytuj Camaro jest, teraz czas na coś większego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Najczęściej do diesli dobiera się mocniejsze graty, niż do benzyniaków (moment obrotowy), więc w tą stronę powinno banglać pod względem wytrzymałościowym. W drugą stronę mogłoby być gorzej. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bombon666 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Macie racje napędzana jest tylko tylna ośka. ( tak wiem wiem pod biedronka babcie beda mnie pchały) cena to 8.500 - 9000 zł wiec wydaje mi sie ze ok trochę meczy mnie to ze to jakiś składak a nie orginał co do kanapy z tego co szperam w necie wydaje sie ze oryginał ale możliwe ze moja wiedza jest zbyt mała w tym temacie. Ogólnie rzecz biorąc dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Kwota zajebista. Ja bym jechał oglądać. Na zdjęciach prezentuje się bardzo zachęcająco. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mposy Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 ja tez bym zaryzykowal i oglądnął autko, wizualnie zajebisty, no i sama mysl mnie napawa optymizmem, chevrolety z tamtych rocznikow cieszą się duzym zainteresowaniem i dobra opinia wsrod znawcow tematow sledzac amerykanskich zapalencow tj naszych kolegów mieszkających za oceanem :lol: 8-) Cytuj Chevy Silverado K3500 97r Chevy Corvette c3 Stingray 75r "..trzeba kolekcjonować mocne wrażenia..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba M. Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 trochę meczy mnie to ze to jakiś składak a nie orginał Jeżeli jest porobiony z głową, a blacharka nie była robiona przez mistrza szpachli (chociaż na fotkach średnio to wygląda) to przy takiej cenie cena to 8.500 - 9000 zł może być wart zainteresowania.Zakładając oczywiście, że brak 4x4 Ci nie przeszkadza ;-) Bo 14 tysi jak w ogłoszeniu to on raczej nie jest warty - w tej cenie przy pewniej dozie cierpliwości można trafić coś ciekawszego Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bombon666 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Przejadę się go zobaczyć z ciekawości jeśli będzie ok to go wezmę. Daleko nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grusiak Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Witam. Oglądał ktoś tego Cheviego? Cytuj Chevy Blazer K5 Cheyenne 6.6 V8 Chevy Caprice - RAT :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pastorek Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 chlopie w lipianach kolo barlinka stoi za 6000-7000 K5. bez silnikia. wszystko ma na swoim miejscu. jak ten okaz uda ci sie zakupic w dobrej cenie to sobie przemysl zakup tamtego na graty. przerzucisz sobie cztery buty i bedziesz mial pozatym jeszcze duzo gratow zamiennych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba M. Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Inflacja, czy co :roll: :lol: :lol: http://otomoto.pl/chevrolet-c-10-custom-deluxe-C32803102.html Ciekawe, czy jakiś domorosły biznesmen próbuje zarobić, czy nowy właściciel wtopił i chce wyrwać co się da :roll: Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi