Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak zainspirował mnie Drug do spotkania się z forumowiczami, jednakże np. dla mnie Piaseczno jest troche za daleko zeby jechac tam tylko w tym celu i na to mnie niestety nie stać na dzien dzisiejszy, ale może spotkalibyśmy się gdzieś w okolicach Opola LUB Wrocławia w jakimś zadnym gronie bo też nas jest z tych okolic kilku?! :lol:

ja ogarnąłbym tu knajpe bo takich z dużym parkingiem kilka jest i posiedzielibyśmy, popierdzieli wargami o róznych tematach przy jakis trunkach :lol:

ktoś wstępnie jest chetny? czy narazie ekipa z południa nie jest jeszcze na tyle silna? 8-)

Chevy Silverado K3500 97r

Chevy Corvette c3 Stingray 75r

"..trzeba kolekcjonować mocne wrażenia..."

Opublikowano
tak zainspirował mnie Drug do spotkania się z forumowiczami, jednakże np. dla mnie Piaseczno jest troche za daleko zeby jechac tam tylko w tym celu

Prawy będzie jechać do Piaseczna z okolic Żywca :-P , Tritrans z Opola. Dawaj Mposy, dasz radę do Piaseczna :-D .

Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui

Opublikowano

W zasadzie mozna by sie zebrać w 2 lub 3 i pojechać razem. Ja tam jestem otwarty na wspólny wyjazd. A swoją drogą to w okolicach śląska tez myśle ze zebrała by sie jakaś grupka osób.

Nie możesz zatrzymać żadnego dnia , ale możesz go nie stracić !!!

Ford kuga 2,0 '15

Opel vivaro 2,0 '11

Opublikowano
tak zainspirował mnie Drug do spotkania się z forumowiczami, jednakże np. dla mnie Piaseczno jest troche za daleko zeby jechac tam tylko w tym celu

Prawy będzie jechać do Piaseczna z okolic Żywca :-P , Tritrans z Opola. Dawaj Mposy, dasz radę do Piaseczna :-D .

no wsumie wygospodarowałoby sie jakos moze te pare zl na ten wyjazd.a jakby jechac w kilka osob to byloby swietnie 8-)

ale zainicjowac spotkanie na śląsku tez nie byloby zle :mrgreen:

Opublikowano

Niech się odbędzie spot w Piasecznie, a i na Śląsk się dojedzie. Nie raz specjalnie na weekendowe spoty na Śląsk się jeździło. Wszystko będzie zależeć od terminu. ;-)

Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui

Opublikowano
ale zainicjowac spotkanie na śląsku tez nie byloby zle

Drzewiej bywały spoty na Ślunsku i przyjeżdżaliśmy. Teraz umówcie się i przyjedźcie jedną furą do krawaciarni. Zrobimy spotkanko i możemy omówić miejsce i termin następnego.

http://shirehorsepoland.com/

Karawaningowe Bractwo Podróżnicze

www.karawanier.pl

Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03

Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02

LESLIE RS3L - Już straszy!!!

Opublikowano

dobrze, tak zróbmy, trzeba posłuchać sie bardziej doświadczonych w tym temacie :lol:

postaram sie zawitac, zorientuje sie co i jak i bedziemy z chłopakami w kontakcie :-D