mposy Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 tak zainspirował mnie Drug do spotkania się z forumowiczami, jednakże np. dla mnie Piaseczno jest troche za daleko zeby jechac tam tylko w tym celu i na to mnie niestety nie stać na dzien dzisiejszy, ale może spotkalibyśmy się gdzieś w okolicach Opola LUB Wrocławia w jakimś zadnym gronie bo też nas jest z tych okolic kilku?! :lol: ja ogarnąłbym tu knajpe bo takich z dużym parkingiem kilka jest i posiedzielibyśmy, popierdzieli wargami o róznych tematach przy jakis trunkach :lol: ktoś wstępnie jest chetny? czy narazie ekipa z południa nie jest jeszcze na tyle silna? 8-) Cytuj Chevy Silverado K3500 97r Chevy Corvette c3 Stingray 75r "..trzeba kolekcjonować mocne wrażenia..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 tak zainspirował mnie Drug do spotkania się z forumowiczami, jednakże np. dla mnie Piaseczno jest troche za daleko zeby jechac tam tylko w tym celu Prawy będzie jechać do Piaseczna z okolic Żywca :-P , Tritrans z Opola. Dawaj Mposy, dasz radę do Piaseczna :-D . Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Może razem z Tritransem? Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tritrans Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 W zasadzie mozna by sie zebrać w 2 lub 3 i pojechać razem. Ja tam jestem otwarty na wspólny wyjazd. A swoją drogą to w okolicach śląska tez myśle ze zebrała by sie jakaś grupka osób. Cytuj Nie możesz zatrzymać żadnego dnia , ale możesz go nie stracić !!! Ford kuga 2,0 '15 Opel vivaro 2,0 '11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mposy Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 tak zainspirował mnie Drug do spotkania się z forumowiczami, jednakże np. dla mnie Piaseczno jest troche za daleko zeby jechac tam tylko w tym celu Prawy będzie jechać do Piaseczna z okolic Żywca :-P , Tritrans z Opola. Dawaj Mposy, dasz radę do Piaseczna :-D . no wsumie wygospodarowałoby sie jakos moze te pare zl na ten wyjazd.a jakby jechac w kilka osob to byloby swietnie 8-) ale zainicjowac spotkanie na śląsku tez nie byloby zle :mrgreen: Cytuj Chevy Silverado K3500 97r Chevy Corvette c3 Stingray 75r "..trzeba kolekcjonować mocne wrażenia..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Niech się odbędzie spot w Piasecznie, a i na Śląsk się dojedzie. Nie raz specjalnie na weekendowe spoty na Śląsk się jeździło. Wszystko będzie zależeć od terminu. ;-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 ale zainicjowac spotkanie na śląsku tez nie byloby zle Drzewiej bywały spoty na Ślunsku i przyjeżdżaliśmy. Teraz umówcie się i przyjedźcie jedną furą do krawaciarni. Zrobimy spotkanko i możemy omówić miejsce i termin następnego. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mposy Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 dobrze, tak zróbmy, trzeba posłuchać sie bardziej doświadczonych w tym temacie :lol: postaram sie zawitac, zorientuje sie co i jak i bedziemy z chłopakami w kontakcie :-D Cytuj Chevy Silverado K3500 97r Chevy Corvette c3 Stingray 75r "..trzeba kolekcjonować mocne wrażenia..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zorientuj się co i jak i wpisuj się na listę. ;-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mposy Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 tak tez zrobie, moze sie cos uda 8-) Cytuj Chevy Silverado K3500 97r Chevy Corvette c3 Stingray 75r "..trzeba kolekcjonować mocne wrażenia..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi