Dark13 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Witam kupiłem dodge ram 1500 niestety poprzednik nie miał zabudowy skrzyni wiec musze szybko zaslonić pake chocby plandekom puzniej pomysle o zabudowie moze ktos ma zbedna odkupie albo namiary na producenta pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Z pewnością mogą Ci dorobić na wymiar w firmie Aliff pod Oleśnica. Ja u nich banery zamawiam czasem. Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Dziś widziałem na allegro. cena 1500zł. Ładnie wyglądały. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duzyibiza Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Sorry że tak podpinam się do tematu ale też szukam takiej coś jak ta z allegro to jak byś był zainteresowany można by kupić 2 szt i może coś z ceny by się urwało :-D Cytuj Było wiele innych wcześniej ale Ram jest jeden ;-) mega cab 5,7 2006r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi