ARTURO R1 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Witam , przeglądałem forum i takiego tematu nie znalazłem , a RAMów tak wiele nie jeżdzi po naszych drogach ! :-) Dziś widziałem białego , miejscowość Litwinki w kierunku Gdańska , ktoś z forum ? Jeśli jest już taki temat , to sorry , do przeniesienia ! Ps. ostatnio widziałem czarnego , chyba z Texasu , bo z jakąś platformą wiertniczą na pace :lol: Cytuj Pontiac Fiero , Trans-Am GTA , Chevrolet Camaro x4 od2.8 do 5.0 , JEEP 4.0 , obecnie MB 412 , BMW 745 i Ford Ex II 4.0 i GSXR 1300 ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 http://pickupklub.pl/viewtopic.php?t=977 Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTURO R1 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Z chęcią bym zobaczył co tam jest , ale : Tylko użytkownicy z uprawnieniami dostępu mogą czytać tematy na tym forum. :cry: Cytuj Pontiac Fiero , Trans-Am GTA , Chevrolet Camaro x4 od2.8 do 5.0 , JEEP 4.0 , obecnie MB 412 , BMW 745 i Ford Ex II 4.0 i GSXR 1300 ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Z chęcią bym zobaczył co tam jest , ale : Tylko użytkownicy z uprawnieniami dostępu mogą czytać tematy na tym forum. :cry: Poudzielaj się jeszcze trochę na forum i też nabędziesz "uprawnienia" ;-) Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTURO R1 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Takem czuł :-D A dziś widziałem na Puławskiej zielonego potwora , z tymi fajnymi kominami :lol: Cytuj Pontiac Fiero , Trans-Am GTA , Chevrolet Camaro x4 od2.8 do 5.0 , JEEP 4.0 , obecnie MB 412 , BMW 745 i Ford Ex II 4.0 i GSXR 1300 ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Oj tam potwora od razu. Toż to tylko Gumiś najzwyklejszy. :-D Pozdrawiam. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTURO R1 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Miałem okazję oglądać go u Roberta , i zachorowałem na takie kominy :)22 Cytuj Pontiac Fiero , Trans-Am GTA , Chevrolet Camaro x4 od2.8 do 5.0 , JEEP 4.0 , obecnie MB 412 , BMW 745 i Ford Ex II 4.0 i GSXR 1300 ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Odpalasz Ebay i załatwione. ;-) Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTURO R1 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Misiek69 , myślałem że jedziesz do mechaniora Roberta ale skręciłeś w lewo i nie było okazji pogadać ;-) Cytuj Pontiac Fiero , Trans-Am GTA , Chevrolet Camaro x4 od2.8 do 5.0 , JEEP 4.0 , obecnie MB 412 , BMW 745 i Ford Ex II 4.0 i GSXR 1300 ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Tak, jechałem do matuli, która mieszka niedaleko. Widziałem że jakiś Ramers jedzie za mną :-D Pozdrawiam BTW: Nie jeździj na p.mgielnych, mimo że mam wysoki samochód, to dawałeś po gałach. Współczuję kierowcom w innych plaskaczach. ;-) Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTURO R1 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Poprzedni właściciel wymienił lampy na xenony i oczywiście nie żyją , mam już zamówiony komplet i czekam na montaż . Unikam jazdy wieczorami ale Piotrkowi musiałem coś dostarczyć ! Pozdrawiam :-) Cytuj Pontiac Fiero , Trans-Am GTA , Chevrolet Camaro x4 od2.8 do 5.0 , JEEP 4.0 , obecnie MB 412 , BMW 745 i Ford Ex II 4.0 i GSXR 1300 ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawy Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 A ja się Wam pochwalę że dziś zorganizowałem sobie objazdówkę po kolegach z forum :lol: o 12 spotkałem się w Warszawie z Jarkiem (JBednarczyk) :lol: około 13 byłem na kawie u Miśka :lol: o 15 u Druga na herbatce a o 21 spotkałem się na Statoil a Żorach z Wojtkiem (WojtRybnik) i jego kumplem.. Całkiem udany dzień a i Ramik zadowolony bo ostatnio cały czas stoi w garażu a tak przeleciał 800 km.. :lol: Cytuj www.tmtwentylacja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 A ja się Wam pochwalę że dziś zorganizowałem sobie objazdówkę po kolegach z forum :lol: około 13 byłem na kawie u Miśka :lol: o 15 u Druga na herbatce a o 21 spotkałem się na Statoil a Żorach z Wojtkiem (WojtRybnik) i jego kumplem.. Całkiem udany dzień a i Ramik zadowolony bo ostatnio cały czas stoi w garażu a tak przeleciał 800 km.. :lol: Miło było :-), może w końcu da radę zorganizować spocik? Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 To śmy se pogadałyyy!!! ;-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawy Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 :lol: Spoko Spoko ! w Marcu wracam na stałe do Warszawy to będę Was odwiedzał częściej :lol: A i spocik się w końcu jakiś zorganizuje.. Cytuj www.tmtwentylacja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi