mposy Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 siema! jest tu między nami delikwent który móglby zrobic mi skrzynie narzędziową coś w ten typ ? Cytuj Chevy Silverado K3500 97r Chevy Corvette c3 Stingray 75r "..trzeba kolekcjonować mocne wrażenia..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Wstawie wkrotce foty skrzyn ktore ja mam ;) Made by Natryskowe :) Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 siema! jest tu między nami delikwent który móglby zrobic mi skrzynie narzędziową coś w ten typ ?Obrazek Ja też takiej szukam. Transport ze stanów zabija. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mposy Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Ja też takiej szukam. Transport ze stanów zabija. no wlasnie... :-/ szkoda tyle kasy wyrzucac w transport chyba ze cos w kontenerze by plynelo to wtedy mozna wrzucic do jednego wora..ale nie zapowiada sie w najblizszym czasie nic takiego Cytuj Chevy Silverado K3500 97r Chevy Corvette c3 Stingray 75r "..trzeba kolekcjonować mocne wrażenia..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 mposy, wymiary długość szerokość wysokość czy koniecznie z ryfla czy dekiel musi być ze skosami bo to przy ryflu komplikuje sprawę i mogę policzyć $ :) to jak by miała być z podcięciami i stalowa aluminiowe i plastik to w jula są http://www.jula.pl/skrzynia-aluminiowa-663009 http://www.jula.pl/skrzynia-aluminiowa-663008 http://www.jula.pl/skrzynia-na-poduszki-790063 Tomek też ma fajne i już psiknięte :) Cytuj tdi engines are for senior citizens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 O! To i ja bym się pisał!!! Dałbyś radę? Z ryfla mają najlepszą prezencję. Skosów nie musi być. Jeśli byś się podjął, to zwymiaruję pakę, a Ty wtedy podliczyłbyś koszty. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mposy Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Ja tez yo zrobie jutro. Pomierze i podam. Tez skosow miec nie musze. Prosta i poreczna ma byc:-) Cytuj Chevy Silverado K3500 97r Chevy Corvette c3 Stingray 75r "..trzeba kolekcjonować mocne wrażenia..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppm702 Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 jak chcecie z USA to pewnie wczesną wiosną będę kombinował transport na komplet 24" kół i kompletnego zawieszenia więc można by pomyśleć o "większej paczce". Droga oczywiście morska, bo samolot zarżnie ceną Cytuj Pozdrawiam Piotr 512776789 HONDA CIVIC VI (3D) SWAP na 1,8 mod na 240HP - zabawka weekendowa RENAULT ESPACE IV 2,0T 171HP bez modów silnikowych - auto żony 2014 DODGE RAM 1500 Sport 5,7 HEMI - lekkie poprawianie fabryki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Może być bez bez skosów, ale przekrój teownika musi mieć. W daszku litery T fajnie by było, gdyby była półka na drobiazgi. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mposy Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 zyga jutro na 100% podesle wymiary, ale tak jak Misiek pisze dobrze by bylo gdyby byla jakas polka :lol: Cytuj Chevy Silverado K3500 97r Chevy Corvette c3 Stingray 75r "..trzeba kolekcjonować mocne wrażenia..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mposy Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 zyga sorry ze tak pozno ale nie wyrobiłem sie czasowo. napisz mi na priv jak temat bedzie wyglądał cenowo. dodam ze nie musze miec ryflowanej blachy, byle wygladalo estetycznie i byo praktyczne i nie za drogie :lol: wrzucam wymiar: [/b] Cytuj Chevy Silverado K3500 97r Chevy Corvette c3 Stingray 75r "..trzeba kolekcjonować mocne wrażenia..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Ja wymierzę jutro. Gdybyś był chętny wykonać, to po ustaleniu kosztów, moglibyśmy się dogadać. Nie ukrywam, że wolałbym ryflowaną blachę, ale upierał się nie będę. ;-) Tylko fajnie by było, gdybyś pod tymi 3cm (u mposy'ego) zrobił mi takie kształtowniki obrazek Ci wyślę, żebym mógł wsunąć tą skrzynię w szyny od bagażnika. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 mposy, zobacz tu : brakuje jednego wymiaru wysokości "nad nadkolem" zaznaczone na żółto domyślnie jest teraz 50/50 Cytuj tdi engines are for senior citizens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mposy Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Idealnie;-);-) Cytuj Chevy Silverado K3500 97r Chevy Corvette c3 Stingray 75r "..trzeba kolekcjonować mocne wrażenia..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 To wcięcie, nie jest nad nadkolem. Tym daszkiem litery T opiera się skrzynkę na burtach paki. Jestem pewien, że one nie powinny być 50/50 tylko raczej 20/80, lub max 30/70. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mposy Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 To wcięcie, nie jest nad nadkolem. Tym daszkiem litery T opiera się skrzynkę na burtach paki. Jestem pewien, że one nie powinny być 50/50 tylko raczej 20/80, lub max 30/70. Racja Misiek. Dokladnie tak. Jakos umknela mi prawa strona i te dane "24,50". Ra byl raczej dal 20/80 Cytuj Chevy Silverado K3500 97r Chevy Corvette c3 Stingray 75r "..trzeba kolekcjonować mocne wrażenia..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mposy Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Czyli powiedzmy 9cm daszek a 39cm od daszka w dol w moim przypadku Cytuj Chevy Silverado K3500 97r Chevy Corvette c3 Stingray 75r "..trzeba kolekcjonować mocne wrażenia..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Ja tu widzę niezły burdel. :) na czerwono skrzynia na bialo wieko przykrywa może teraz bedzie prosciej widok od przodu Cytuj tdi engines are for senior citizens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kassei Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 jak chcecie z USA to pewnie wczesną wiosną będę kombinował transport na komplet 24" kół i kompletnego zawieszenia więc można by pomyśleć o "większej paczce". Droga oczywiście morska, bo samolot zarżnie cenąOdezwij się jak będziesz na etapie załatwiania tego transportu, chętnie się dołączę. Cytuj FORD F150 KING RANCH 5,4 V8 Triton 2007 FORD RANGER EDGE 4,0 V6 SOHC 2001 FORD FLEX SEL 3.5 V6 Duratec 2010 był - JEEP WG LIMITED 2.7 R5 CRD 2002 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawids20 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Działa ktoś w temacie budowy skrzyni? Potrzebował bym kilka dosyć dużych prostych skrzyń (200 x 120 x 80). Zdjęcia orientacyjne poniżej. Aktualny dostawca trochę leci w kulki bo od kwietnia ubiegłego roku czekam na skrzynie od niego. Orientacyjną ofertę w przypadku chęci podjęcia się projektu wraz z terminem proszę podesłać na maila: dawid.siuta@poczta.onet.pl galeria zdjęć na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi