4x4 Terenowiec Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Witajcie miłośnicy Pickupów, Z kategorii ciekawostek sprzętowych, amerykańska firma Superwinch planuje wprowadzić sterowanie wyciągarką za pomocą smartfona. Można będzie wyciągać i wciągać linę. Na ekranie telefonu też info. o poborze prądu, temp. silnika, prędkości liny itp. Cytuj Wyposażenie do pojazdów specjalnych: oświetlenie ostrzegawcze, wyciągarki elektryczne i hydrauliczne, akcesoria do wyciągarek, ładowarki CTEK, szekle, taśmy, zblocze i wiele innych 4x4 Terenowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Znaczy się, za niedługo będzie można winchować złoma siedząc w salonie i oglądając "M jak miłość"? Łaaał! Przed wojną nie do pomyślenia. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Miałem zadać pytanie, czy trzeba będzie wychodzić z domu , ale ugryzłem się w język, ale widzę, że nie jestem sam, więc może nie zarzucą mi braku tolerancji :-P Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Wyobrażam sobie trwałość Iphona używanego mokrymi, zabłoconymi łapami. Może ze dwa wyjazdy wytrzyma... :-P Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Zanim uruchomisz aplikacje to prędzej dorwiesz tradycyjnego pilota ze schowka. Jak dla mnie przerost formy nad treścią, ale chętni na 100% będą. ;) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba M. Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Strach telefon w domu zostawić - tatuś w błocie próbuje podpiąć pod coś linę, a nielat w tym czasie w domu bawi się nową grą tatusia :mrgreen: :mrgreen: Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi