Administrator Sebastian O. Opublikowano 25 Listopada 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Szukam informacji na temat wpisania nowego numer vin do Immobilizera. Mam silnik 5,7 Hemi wyjęty z Jeep G. Cherokee 2006 , chce go odpalić na fabrycznej wiązce, posiadam wszystko jako oryginał oprócz stacyjki( pętla z immobiliserem) , pętle mam obecnie z innego Jeepa, nie zgadza się numer Vin pomiędzy licznikiem, ecu a immo Silnik odpalił mi z 6 razy po 2 sekundy i obecnie wszedł w tryb security czy coś takiego i już nie kręci rozrusznikiem. Zaprogramowałem nowy kluczyk do pętli, ale mi wywala błąd o różnych Vinach. Czy ktoś z szanownego grona miał do czynienia z czymś takim? Jakieś porady, sugestie co do narzędzia którym mogę wpisać nowy Vin ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnuch3 Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 W tym wypadku to chyba tylko Chrysler StarScan albo DRBIII. Darecki programował mi moduł body w Dodgu przy pomocy DRBIII Cytuj Dodge Durango 2002 4.7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 na DRBIII mnie nie stać, ale zastanawiam się nad chińskimi zabawkami, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnuch3 Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Nie lepiej wsadzić kogoś w auto i przywieść do siebie z takim urządzonkiem? Bo obawiam się, że programowanie modułów to tylko fabrycznym interfejsem Chryslera. Cytuj Dodge Durango 2002 4.7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Pewnie na tym się skończy, tylko każdy zajęty i chce żeby przywieść mu do warsztatu a ja nie bardzo mam jak. Zaryzykuje i kupie chińskiego klona Witech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Dzwoniłeś do Dareckiego? Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 nie dzwoniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Zadzwoń, wiem, że zmieniał kiedyś VIN w kompie Rama, bo ten był wymieniany u jednego z forumowiczów. Nie było to dla niego problemem. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 silnik odpalony :-D musiałem wgrać nowy Vin do PCM, oraz zaprogramować nowy kluczyk, Nie mam pickupa ale mam Hemi w garażu :-P filmik z odpalenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Strasznie dużo błędów Ci wyświetla. Ciekawe czemu... :kasztan: Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 no właśnie, ja je ciągle kasuje a one znowu się wyświetlają, ciekawe czemu :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Jaki kod błędu wyskakuje przy braku nadwozia i podwozia? :kasztan: Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 CHECK BODY :kasztan: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelM78 Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Jak się spisują chińskie klony witecha? Cytuj Dodge RAM 1500 2007 Big Horn Edition 5,7 HEMI LPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi