bawarczyk Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Witam, jestem zainteresowany zakupem Dodge Ram 1500 5.7. Prosiłbym o radę na co zwracać uwagę przy zakupie tego auta, czyli jakieś słabe punkty. Jeśli ma ktoś jakiś ciekawy egzemplarz to chętnie zapoznam się z ofertą. Zainteresowany jestem rocznikami 2003-2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 24 Listopada 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Na początek zapraszam do powitalni, dobry zwyczaj się przywitaj :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Witaj bawarczyk Zedytowałem Twój post, a na przyszłość nie pisz proszę dużymi literami. W necie oznacza to krzyk, a tu wszyscy dobrze słyszą ;-) Poszukaj trochę w różnych tematach - nie jesteś pierwszym, który tu szuka informacji na temat zakupu. Tak na szybko to przede wszystkim sprawdź jak mocno był rozbity :-) A potem to co przed zakupem każdego samochodu. No i mam nadzieję, że jak już kupisz to pochwalisz się w odpowiednim temacie ;-) Japacz Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bawarczyk Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Dziękuję za info co do sprawdzenia stanu nadwozia nie będę miał z tym problemu vin też jestem w stanie skutecznie odczytać i sprawdzić, raczej chodziło mi o takie nietypowe sprawy związane z hemi bądź rzeczy na które trzeba zwrócić szczególną uwagę przy zakupie tego auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Kolego wystarczy poczytać forum. Wygodnie jest zapytać i uzyskać odpowiedź, ale tak by chcieli wszyscy, a ja bym z chęcią poczytał o czymś czego jeszcze nie ma na forum, bo takie informacje jakich szukasz wałkowane były tutaj setki razy. Miłej lektury życzę. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi