SIMAX Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Powitać :-) Jak w temacie...Efka zaczęła źle zapalać na ciepłym silniku. Na zimnym rano jest oki. Kręci i ledwo łapie, a jak pokręcę krótko (2s.) to za drugim razem łapie lepiej. Co to może być. Druga sprawa to rozrząd. Muszę wymienić bo mi jeden z dwóch napinaczy się zawiesza. Gdzie najlepiej kupić komplet najlepiej z kołami zębatymi. :?: Z góry dzięki za podpowiedzi i sugestie :-) Pozdro SIMAX Cytuj F150 LARIAT 2007 5.4 V8! Jest POWER - sprzedany... RAM 1500 SPORT 5.7 HEMI - Teraz jest MOC!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomdro Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 a jaki masz silnik ? miałem coś podobnego ale uporałem się z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIMAX Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 5.4 tritron V8 Cytuj F150 LARIAT 2007 5.4 V8! Jest POWER - sprzedany... RAM 1500 SPORT 5.7 HEMI - Teraz jest MOC!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomdro Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 to benzynowy, to trochę inna sprawa, sprawdź błędy na kompie może coś pokarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi