gudon Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Witam wszystkich, od kilku miesięcy jestem posiadaczem forda F150 z 1996 roku, 5,8. Od ponad 13 lat poruszam się amerykańskimi autami i w końcu przyszedł czas na pickupa. Cytuj Ford F-150 351 4x4 '96 Eddie Bauer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Moja ulubiona generacja :-) Witaj na forum i dawaj foty! :foto: Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Witaj! Popieram Japacza, w kwestii zdjęć. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mposy Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 siemaa!! :lol: dawaj foty!! Cytuj Chevy Silverado K3500 97r Chevy Corvette c3 Stingray 75r "..trzeba kolekcjonować mocne wrażenia..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Witaj :) Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Siema. Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endrju84 Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Hołk 8-) Cytuj Jeep Grand Cherokee WG 4,7 V8 +lift 3.5' https://4na4sklep.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchorz Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Cześć !!!!!!!! Cytuj Jeep Comanche 4.0 4x4 Ford Ranger T6 3,2 Limited SUCHORZ 4x4 -serwis i modyfikacje off road Montaż i serwis LPG, sklep 4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gudon Opublikowano 13 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Mam nadzieję, że uda mi się dodać foty [/img] Cytuj Ford F-150 351 4x4 '96 Eddie Bauer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba M. Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Cześć!!! No prawie jak mój ;-) Kiedyś kilka razy widziałem go pod Nadarzynem, no chyba, że ma bliźniaka z tak samo urządzoną paką ;-) Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gudon Opublikowano 13 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 To dokładnie ten sam, kupiłem go od kumpla z Pruszkowa. Pozbyłem się części tego trzepaka z paki bo było trochę za dużo rurek. Cytuj Ford F-150 351 4x4 '96 Eddie Bauer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Ciekawy ma próg :) Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba M. Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Ciekawy ma próg :)Oryginał ;-) Z tego się zorientowałem, zakładali go najczęściej do kastratów :-| Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Ciekawy ma próg :)Oryginał ;-) Z tego się zorientowałem, zakładali go najczęściej do kastratów :-| Nie tylko ;-) To jest 4x4 w wypasionej wersji Eddie Bauer w prawdopodobnie oryginalnym lakierze. Brakuje tylko kapsli na przednich kołach ;-) A co pod maską? 302 czy 351? (5.0 czy 5.8?) Tak czy inaczej miód :)22 Gratuluję zakupu!! Ps. Jakbyś chciał sprzedać... :kasztan: Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gudon Opublikowano 13 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Faktycznie to oryginał Eddie Bauer nawet dywaniki ma sygnowane, silnik to 351, ostatnio założyłem lpg impco i śmiga super. Poprzedni właściciel niestety zgubił jeden centercap, może ktoś z forumowiczów ma taki do sprzedania ;-) i niestety mam pęknięte jedno sprzęgiełko w kole do załączania 4X4, ale kumpel w bronku będzie wymieniał na manualne więc dostanę w spadku. Cytuj Ford F-150 351 4x4 '96 Eddie Bauer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba M. Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Nie tylko To wiem ;-) i niestety mam pęknięte jedno sprzęgiełko w kole do załączania 4X4 Mam chyba gdzieś jakieś zwłoki takiego sprzęgiełka. Musisz tylko dać mi kilka dni, żebym to wygrzebał - niby jestem po przeprowadzce, ale tak nie do końca wszystko przeniosłem :-/ Faktycznie to oryginał Eddie Bauer nawet dywaniki ma sygnowane, silnik to 351, ostatnio założyłem lpg impco i śmiga super. Poprzedni właściciel niestety zgubił jeden centercap, może ktoś z forumowiczów ma taki do sprzedania ;-) i niestety mam pęknięte jedno sprzęgiełko w kole do załączania 4X4, ale kumpel w bronku będzie wymieniał na manualne więc dostanę w spadku. Czyli na bogato :lol: :lol: Pokaz fotkę, jak to w środku wygląda. Porównał bym, jak to się ma do mojego indiańsko-meksykańskiego XLT :mrgreen: Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 ...Pokaz fotkę, jak to w środku wygląda... Tu masz fotę (była na photobucket). Ma welury zamiast skaju, oddzielne fotele zamiast Twojej wersalki, trochę więcej elektryki no i najważniejsze - plastikowe drewienko z podpisem EB zamiast srebrnej listwy XLT :-D Reszta to samo. No powinien mieć jeszcze obrotomierz skoro to 351. Ech... i do tego jeszcze istalka Impco... permanentnie zazdraszczam... :)22 Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba M. Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Widzę jeszcze prawdziwa wykładzinę na podłodze zamiast gumy :lol: Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Śliczności. Uczciwie przyznaję, że mi się podoba, mimo że Ford. :-P Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gudon Opublikowano 14 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Gdyby ktoś potrzebował Impco to mam namiar na firmę z Krakowa, która handluje tymi grantami i wychodzi dużo taniej niż ciągnąć samemu z USA. Co do efki to ma obrotomierz zapodam jeszcze parę fotek jak tylko zrobię. Cytuj Ford F-150 351 4x4 '96 Eddie Bauer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mposy Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 zajebiste dwa fordy. tez jestem wielkim milosnikiem tych modeli, choc niiestety przepadam za blizniakami :lol: Cytuj Chevy Silverado K3500 97r Chevy Corvette c3 Stingray 75r "..trzeba kolekcjonować mocne wrażenia..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mposy Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Cytuj Chevy Silverado K3500 97r Chevy Corvette c3 Stingray 75r "..trzeba kolekcjonować mocne wrażenia..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi