mposy Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 siema Panowie. jestem juz od jakiegos czasu na kupnie liftu do mojego wariata i zastanawiam sie grubo nad kitami tego zawieszenia, myslalem o 6calach, kola narazie zostaja takie jakie mam 16". macie jakies doswiadczenia zwiazane z oryginalnymi kitami liftu badz sami wykonywaliscie cos podobnego, oczywiscie bez jakis wiekszych ingerencji w rame itd za kazda rade i doradztwo z góry wielkie dzieki :lol: Cytuj Chevy Silverado K3500 97r Chevy Corvette c3 Stingray 75r "..trzeba kolekcjonować mocne wrażenia..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 mposy, Pokaż co wchodzi w skład liftu. Ja szukam kluczy drążków do odzworowania może się podpnę Cytuj tdi engines are for senior citizens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mposy Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 jak cos to nie ma problemu, mozesz sie podpiąć :lol: Cytuj Chevy Silverado K3500 97r Chevy Corvette c3 Stingray 75r "..trzeba kolekcjonować mocne wrażenia..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mposy Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 tu jest pokazany lift 4" Cytuj Chevy Silverado K3500 97r Chevy Corvette c3 Stingray 75r "..trzeba kolekcjonować mocne wrażenia..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pastorek Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 do duzych K2500 i K3500 najlepsze zestawy ma ProComp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi