ELŁysy Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2013 Witam wszystkich, dziś niestety "rozpadło" mi się w moim autku tylne łożysko. Może bardziej wtajemniczeni podpowiedzą mi czy jest dużo roboty z wymianą (jak ją przeprowadzić, czy są potrzebne jakieś ściągacze itp.) oraz jakie i gdzie łożysko kupić. Mój Fordzik to F-150 2002 r 5,4 triton napęd 4x4. Zaznaczam,że mam ogólne pojęcie o mechanice tylko w 150-ce nie miałem okazji jeszcze do tego się dobrać. Cytuj
ELŁysy Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2013 Temat nieaktualny, łożyska wymienione. Cytuj
zyga Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2013 To, może napisz kilka komuś się przyda. Jak widać jesteś nie licznym posiadaczem takiej wiedzy na forum. Cytuj tdi engines are for senior citizens
ELŁysy Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2013 To, może napisz kilka komuś się przyda. Jak widać jesteś nie licznym posiadaczem takiej wiedzy na forum. Dobry pomysł, w wolnej chwili opiszę co i jak po kolei. Szkoda tylko,że nie pomyślałem i nie cyknąłem kilku fotek, ale jak już się zgłębi co do czego to naprawdę nie jest to trudna i poważna naprawa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi