marekkangur Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Witam Mam taki poniemiecki domek pod Kłodzkiem (koło Barda Sląskiego, ładne górki) - jest tam 20 miejsc do spania (zaznaczam, że warunki są spartańskie) - proponuję tam mały zlocik naszych pick w czerwcu lub pod koniec maja. Kangur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Na Dolnymslasku jest duzo fajnych miejscówek :) mozna.cos pomyslec o zlocie. Nie to, ze mam cos przeciwko nocowaniu u marekkangur ale jak tak sie glebiej zastanowic to mozna rzucic haslo Jackowi L. i zrobić z zlot w Olszynie. Wydaje mi się, ze ma to rece i nogi. Nie wiem tylko jak tam z noclegami. No w sumie mial byc juz tam zlot ale pogoda przeszkodzila.. a miejsca tam od groma. Ale gdziekolwiekby nie bylo to ja się piszę ;-) Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Takich myślących o zlotach na tym forum już było setki. Im bliżej terminu tym temat cichszy. To po prostu trzeba zorganizować i ogłosić tak jak to zrobił swojego czasu Burdy, Bodano, czy BlackSmoke. Pomysł bardzo dobry i jak mi się uda do tego czasu poskładać Tweetiego to jestem chętny. :ok: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Zlot zlot, ja tam byłem kiedyś na zlocie w PIASECZNIE głównym punktem zlotu była popijawa i chwalenie się Hornami, ale zajebiście mi się podobało :mrgreen: Pozdrowienia dla zlotowiczów :-D Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Fajnie było :raca: :raca: :raca: Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi