WojtRybnik Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Na co dzień jeżdżę na Wrangler'ach HP i nie mam powodu do narzekań, jednak bieżnik utracił już właściwości jeżdżenia w zimowych warunkach. Znalazłem taki zestaw, w dodatku 20km ode mnie. Jakie macie doświadczenia z tymi oponami ?? http://allegro.pl/cooper-discoverer-m-s-zima-275-60-20-275-60-r20-i3584373938.html Pzdr Cytuj Ram 5.7 hemi TRX4 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Datex Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 W Land Cruiserze gdzie napędy są ciut bardziej wyrafinowane sprawuje się super. Trzyma rewelacyjnie na twardym i ładnie brnie w głębokim śniegu. Dodatkowo bardzo cicha, bieżnik mięciutki. Ogólnie chyba jedna z (naj)lepszych opon do auta 4x4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruum Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Mam ten typ tylko 285/75r16. Dwa sezony przejeździłem i są ok. Trochę dużo odważników potrzebowały, ale sprawują się doskonale. Cytuj Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Delikatny szmer Cumminsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endrju84 Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 WojtRybnik, są to bardzo dobre zimówki, sam na takich mykałem swego czasu na Jeepie i szczerze polecam ;-) jakby co to mogę je taniej załatwić i tez jestem praktycznie na miejscu 8-) Cytuj Jeep Grand Cherokee WG 4,7 V8 +lift 3.5' https://4na4sklep.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtRybnik Opublikowano 21 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Dzięki koledzy, Endrju84 poszło PW. Cytuj Ram 5.7 hemi TRX4 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Również polecam, dwa sezony przelatane na RAMie tylko, że na 17" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Jonko, a jak wygladaja po tych 2 sezonach latales na nich tylko zima czy jako caly rok Cytuj tdi engines are for senior citizens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Ja jeżdże na tych oponach i przejeździłem jedną zimę, rewelacja bez porownania z GY-HP. Załozysz pojezdzisz zima i stwierdzisz ze Goodyear HP naprawde sa beznadziejne :> Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi