Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kilka dni temu skonał :mrgreen: moj 2dinowy chinol , miał 6 lat , prawde mowiac to przyczynilem sie do jego zejscia ( po wgraniu pliku speedcam.txt , zamiast poczekac z 20 minut , to zresetowalem system no i niestety juz nie otworzyl oczu hehehehehe , niby jest u znachora , ale nie jestem optymistą ( win ce 5 , zeby cokolwiek wyczyscic w systemie trzeba to zrobic przez programator i miec firmware lub taki sam drugi egzemplarz do sklonowania ,

wlasnie przyszla paczka z tym http://allegro.pl/wifi-3g-dvb-t-gps-2din-dvd-divx-sd-usb-pip-i3611953641.html , mam nadzieje ze rownie dlugo pożyje ;-)

dodge"caravan" :-) 1500/Hemi 04

Opublikowano

na elektrodzie jest temat odnosnie nawigacji naviheven czy jakos tak

i tam jest link do china com download tak ratowalem kiedys eonen 2din

jak bede przy kompie to poszukam Ci linku

tdi engines are for senior citizens

Opublikowano
na elektrodzie jest temat odnosnie nawigacji naviheven czy jakos tak

i tam jest link do china com download tak ratowalem kiedys eonen 2din

jak bede przy kompie to poszukam Ci linku

rozmawialem kilkoma fachowcami z elektrody , skierowali mnie do gostka z Rybnika , ale ten sie wkur :mrgreen: wil ze dzwonie w niedziele i zerwal kontakt hehehehehhe , pisalem tez o firmware do eononu , ale poradzili bym kupil nowe radio :-D ,bede wdzieczny za linka , moj umarlak to tez EONON 1026e :

edyta , zapomnialem dodac ze mam dostęp do identycznego radia - sprawnego ( wspolnik zazdroscił zakupu i tez kupił :-D )

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

umarte ;-) radio lezalo u fachmana od pazdziernika ubieglego roku ( naprawial w wolnej chwili bo nie mial na ogół czasu ) dopiero jak poprosilem o zwrot radia to w ciagu popoludnia wskrzesił chinola , pacjent ma sie dobrze , pojechal w prezencie na zdolny slask :mrgreen: , wprawdzie procesor 350 i tylko IGO-8.3.5 , ale NIEZAWODNE :up: