zyga Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 jeździł ktoś może na Yokohama GEOLANDAR A/T-S G012 po ostatnich BFGoodrich Long Trail chyba nie chcę do nich wracać Cytuj tdi engines are for senior citizens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1987 Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 mój ojciec ma takie w l200 jak na razie rewelacja nalatane ok.8 tys km . Wcześniej miał bfg at i zdecydowanie lepsza jazda na Geo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchorz Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Jeździłem na G012 i według mnie, to najlepsze opony AT. Miałem okazję jeździć juz na bardzo różnych oponach AT i MT, więc mam porównanie. Cytuj Jeep Comanche 4.0 4x4 Ford Ranger T6 3,2 Limited SUCHORZ 4x4 -serwis i modyfikacje off road Montaż i serwis LPG, sklep 4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vjac Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 akurat zalozylem go12:) mozesz obadac w moim czolgu, zapraszam na jazde probna, a oponki rewelacja! Cytuj nissan titan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtRybnik Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Przesiadłem się na Yokohamy z Goodyear Wrangler HP. Moje spostrzeżenia : - głośniejsze niż poprzednie - zachowanie na mokrym bez porównania do Wrangler'ów na korzyść tych drugich:). - Śnieg- próbowałem na kilkucentymetrowej warstwie i wydawały mi się mało przyczepne. Nie wiem jak jest w głębokim puchu. - Moja codzienna jazda- pola, szutry, łąki - przyczepność Yokohamy nieporównywalnie lepsza, zwłaszcza w błotnistym terenie. Cytuj Ram 5.7 hemi TRX4 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Wojtek jak będę w Żorach odezwe się co byś mnie wziął na blotnisty szlak :) chętnie sie popaplam w blocie :) Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi