Tymon Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Witam wszystkich zakupiłem sobie taki wózek do codziennego użytku . Auto w holandi zameldowane w 2008 wcześniej był w US AIR FORCE napisy są na drzwiach i nie tylko ale pomalowane na czarno mało widoczne . Czy ktoś z was zna jakiś vin decoder online za darmo bo np w dokumentach pisze ze ma 89Kw trochę za mało chyba jak na 360" 4bL . Auto jest w drodze do polski natomiast dokumenty już wysłane do tłumaczenia . Tam jest zarejestrowany jako osobowy wiec mam tez akcyzę do opłacenia . ma lpg ale parownik nie działa leje się z niego woda wiec do wymiany na benzynie chodzi posiada nowy gaźnik holey 4bl postawiony na kolektorze edelbrocka . a tak poza tym jak to wojska blacharsko wymaga tylko konserwacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Jaka masz tą instalację LPG? Zrób fotki komory silnika jak możesz. Bardzo ładna furka. Gratuluję !!! :D Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darus0 Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Fajna fura!!!! Cytuj Był Dodge RAM 5,7 HEMI 07r Jeep Grand Cherokee 5,2 97r Chrysler T&C 3,8 05r 501788039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Fajowy! Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 9 Października 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 taki Mega Cab z lat 80-tych :-D ja bym mu wsadził mój zestaw 5,7 Hemi z skrzynią 545RFE, pięknie by chodził :twisted: fajny holownik pod przyczepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Sebek, myślałem czy nie zrobić tego w Tweetym. Jak go ogarnę technicznie to pomyślę jeszcze raz. Szkoda, że wspólczesny Hemi już tak nie brzmi jak zwykła 315-stka . Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 10 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 drug -instalacja jest impco wiec sobie poradzę tu lepszego silnika nie trzeba jedynie skrzynie biegów bym zmienił na 4 biegowa z overdrive zresztą ja wole gaźnikowe silniki i nikt mnie nie przekona dlatego wybrałem ten model bez elektroniki prosty w obsłudze :mrgreen: narazie poszukuje felg stalowych 15 lub 16 bo ten jest na 16.5 kołach opony niezłe na sezon max dwa 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Jaki masz mixer? Czy masz może wiedzę jak się to reguluje, bo ja mam Impco 225 i za cholerę nie mam pojęcia jak to ustawić, a pali mi zdecydowanie za dużo. O zmianie silnika myślałem tylko w kategoriach użyteczności auta do wyjazdów z kempingiem, bo 315-stka jest zbyt słaba, ale rzeczywiście, założenie nowego Hemi to juz nie to. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 10 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 czy możecie mi powiedzieć jakie oznaczenia ma skrzynia 4 biegi z overdrive myślę założyć skrzynie z vana B250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 10 Października 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Cytat" W cięższych modelach z silnikami 5,2 i 5,9 była stosowana skrzynia A518. W ramach restrukturyzacji nomenklatury Chrayslera skrzynie A500 i A518 zostały zmienione na 42RH i 46RH. Pierwsza cyfra oznaczała ilość biegów – 4-biegowa, druga cyfra wskazywała stosunek momentu obrotowego - przekazywanie, litera ”R” na trzeciej pozycji oznaczała przeniesienie napędu na tylne koła i ostatni litera „H” oznaczała sterowanie hydrauliczne zmiany biegów. 3 – biegowe automatyczne A727 zostały przemianowane na 36RH i A904,A998, A999 na 30RH,31RH i 32RH. " http://portal.pickupklub.pl/?page_id=300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croochy Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Zajebisty D350 Tymon znasz Maćka z Dobinsona? Bo coś mi się kojarzy ten volks z avatara 8-) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Zajebisty D350 Tymon znasz Maćka z Dobinsona? Bo coś mi się kojarzy ten volks z avatara 8-) :mrgreen: tak jesteśmy przyjaciółmi od wielu lat zdjęcie pochodzi z ostatniej imprezy american day wawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croochy Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 To pozdrów Maćka :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek 7.4 Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Właśnie miałem pytać czy to nie fotka z pod liberatora bo też oglądaliśmy tego garbiego Cytuj chevy silverado 7.4 v8 sold pontiac firebird 5.0 v8 chrysler 300c 3.5 v6 dodge ram 4.7 v8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mposy Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Piekny :lol: gratulacje Cytuj Chevy Silverado K3500 97r Chevy Corvette c3 Stingray 75r "..trzeba kolekcjonować mocne wrażenia..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 oto foty kolor zostaje oznaczenia tez nadbudówkę na pakę mam po innym pickupie muszę ja przemalować . a tu krótka prezentacja nagrana wczoraj w przerwie śniadaniowej więcej nagramy wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchorz Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Fajna "krowa" :mrgreen: Cytuj Jeep Comanche 4.0 4x4 Ford Ranger T6 3,2 Limited SUCHORZ 4x4 -serwis i modyfikacje off road Montaż i serwis LPG, sklep 4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 felgi 16x8 firmy ULTRA wheels do codziennego użytku po asfalcie i autostradach za granica silnik 5.9 magnum zamiast wtrysku będzie gaźnik kupiłem tez nowe opony 9.5x16.5 military MT co by na militarny zlot nim pojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Śliczne kółka. Ile dałeś, jeśli można spytać? W co je odziejesz? Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Śliczne kółka. Ile dałeś, jeśli można spytać? W co je odziejesz? twoje felgi tez są fajne i trudne do zdobycia , ja te felgi kupiłem na jednym ze składów oponiarskich w pobliżu mojego miejsca zamieszkania za całe 800 pln wszystkie 4 8-) co do opon na przód 235/85r16 na tył 285/75r16 myślę kupić na przód nowe w sklepie BFG lub cooper cobry , a na tył to raczej zawsze używka byle z tej samej marki i z tym samym bieżnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 za całe 800 pln wszystkie 4 Ech farciarz! ;-) Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 26 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 auto mam nadal silnik obecnie zamontowany i przebudowany przeze mnie taki tam 5.9 magnum z 98 roku , skrzynia 727 po remoncie , a stary silnik stoi w koncie w garażu ogólnie więcej mam fot na fb i troche was zaniedbałem ale myślę ze jak nagram dobrej jakości film i tu wrzucę to będziecie zadowoleni ;) [ Dodano: 2015-09-26, 09:51 ] już prawie finisz składam wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi