maasser Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 jako, ze koncze malowanie swojego Rama (robie to juz 2 miesiące w czasie pracy i po pracy :-) , jutro maluje ostatni element czyli drzwi kierowcy) mam prośbę: pomożcie mi prawidłowo ustawic napisy na drzwiach i tylnej klapie ( jak pamiętacie moj Ram był oklejony folią czarny mat i przy zdzieraniu jej niestety miejscami odszedł lakier wiec zdecydowałem sie na całościowe malowanie, poza tym lakiernik, który w Polsce przygotowywał auto do sprzedazy tak odpierdolił fuche , ze elementy nie uszkodzone wg mnie tez nadawały sie do powtórnego malowania) ale do rzeczy bardzo prosze o zmierzenie mi długości napisów ram 1500 na drzwiach i odległosci powiedzmy od górnej szyby i krawedzi drzwi i tak samo na tylnej klapie napisy dodge i 4x4 slt (wszystkie literki mam oddzielnie) Cytuj tworzywa Sztuczne www.aluplex.com.pl Dodge Ram 1500 5,7 Hemi 4x4 2003 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maasser Opublikowano 4 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 w sumie to nie ma sie co martwic, jak nikt na forum nie ma napisów na karoserii to i ja nie musze miec ;-) Cytuj tworzywa Sztuczne www.aluplex.com.pl Dodge Ram 1500 5,7 Hemi 4x4 2003 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi