wally1001 Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Witam Zamierzam kupić L200, mam pytanie czy są duże problemy aby podnieść w górę L200 o kilka centymatrów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 20 Września 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Wszystko się da, tak na szybko oferta z USA , cenowo powinna być nie do pobicia, ale ja na l 200 się nie znam :mrgreen: http://www.ebay.com/sch/i.html?_kw=mitsubishi+l200+lift+kit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baksu Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 dowiadujesz sie rzeczywisty wymiar podstawki , wyciagasz mcperson jedziesz do tokarza dorabia ci to w max 2 dni i masz to za 60 zl max ;) Cytuj 2005 Ford F150 5.4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Ktory rocznik L200 chcesz kupic? Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libre Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 A drugie pytanie, czy na pewno L200 chcesz kupić? Sam niedawno stałem przed wyborem pickupa, a jest ich kilka godnych uwagi, Ranger, Hilux, L200, Navara i Dmax. W moim przypadku głównie przeważyła ekonomiczność tego pojazdu, a co za tym idzie dobry silnik i jeżdżę Dmaxem teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1987 Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 no tak d-max................... sprzedawca się odezwał:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Ja pie...lę!!! Boję się iść do kibla. :shock: Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Ja pie...lę!!! Boję się iść do kibla. :shock: Misiek69 nie będziesz miał mi za złe jak na Twoich stopniach do "psiknięcia" zrobie graffiti 3D a'la Dmax? :kasztan: Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 To ja już lepiej zamówię sobie nowe, a tamte wstaw sobie do Twojego el-dwieście. :-P Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 To ja już lepiej zamówię sobie nowe, a tamte wstaw sobie do Twojego el-dwieście. :-P Nic sie nie martw ;) to byla tylko prowokacja dla Libre ale chyba nie wchodzil na forum ;) Swoją drogą ja już mam jakąś psychoze.. jak widze gdzieś fajnego, superowego, z najlepszym silnikiem Dmaxa to przed oczami pojawia mi sie napis "Libre" Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Oto, jak skutecznie i błyskawicznie obrzydzić jakiś produkt grupie ludzi..... :pala: Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Żebym miał hulajnogą słomę wozić to złomu proponowanego przez kolege Libre nie kupię. To musi być straszna kupa, skoro takich zabiegów potrzebuje. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1987 Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 libre proponuję leczenie w zamkniętym zakładzie psychiatrycznym:) z tym dmaxem w każdym poście jesteś po prostu żałosny...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libre Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 O, dziękuję za rady xD, ale nie od pikapa mi potrzeba psychiatryka tylko od zabiegania. Okrutny ten świat, nie ma nawet kiedy pójść do fryzjera. Zmyślna prowokacja :) ... nie wiecie jak to jest, trudno się nie chwalić jak się jest zadowolonym z zakupu, a jeżeli to samochód to już w ogóle. Rzeczywiście trochę mnie nie było, co słychać na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 :foto: Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libre Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Po tych radach to nie wiem czy zamieszczę zdjęcie z samochodem. Żeby ktoś się nabijał? O nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi