kacpero Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2009 sami zobaczcie : http://moto.allegro.pl/item740444229_dodge_ram_1500_low_rider_02_faktura_vat.html LOW RAIDER to zawsze było "skaczące" zawieszenie (samochód) a tutaj gość szlocha że 16 000 $ za obniżenie samochodu :-( żenada... :pala: Cytuj życie jest za krótkie żeby jeżdzić samochodem z silnikiem rzędowym...
Gość Anonymous Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2009 HAHAHAHA... gość chyba na głowę upadł. Może na 16000$ to on był wyceniony , ale 5 lat temu. Jedna z najgorszywch wersji RAMa 1500 a najgorze to , że to kastrat 4x2. Górna granica cenowa to moim zdaniem 10 tyś $. Co do wyglądu i obniżania to nie dyskutuje bo są tacy, którym lowridery się podobają. Mi osobiście nie bardzo, ale w stanach to popularne. Jednak uważam, że to typowy samochód do podnoszenia a nie do obniżania. Równie wielki ma to dla mnie sens co podnoszenie Mustanga . Cytuj
Piotr_GT Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 znam lepszy sposób na popsucie... nie zmieniać oleju.. :) Cytuj auta z jajami...
drug Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 HAHAHAHA... gość chyba na głowę upadł. Może na 16000$ to on był wyceniony , ale 5 lat temu. Jedna z najgorszywch wersji RAMa 1500 a najgorze to , że to kastrat 4x2. Górna granica cenowa to moim zdaniem 10 tyś $. Co do wyglądu i obniżania to nie dyskutuje bo są tacy, którym lowridery się podobają. Mi osobiście nie bardzo, ale w stanach to popularne. Jednak uważam, że to typowy samochód do podnoszenia a nie do obniżania. Równie wielki ma to dla mnie sens co podnoszenie Mustanga . Tym razem zgadzam się w 100%. Nic dodać nic ująć. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
v8city Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Jeden lubi blondynki, drugi brunetow ;) A o gustach sie niedyskutuje. Co do wyceny 16k $. . . . tiaa... :) Kolega ma eFke150 99 wersja Flairside obnizona. Wyglada naprawde fajosko. wydaje mi sie ze to rzecz gustu. . . CIekawie ktos powiedzial - obnizyc rama ma taki sens jak podwyzszyc mustanga. . . ja widze tylko plusy tego zabiegu - niech amerykanska motoryzacja szerzy sie w PL. Wiejski tuning US tez sie nam przyda ;) p.s. czy slyszeliscie o jakis ciekawych LoLo w polsce ? lub hot-rodach ? Cytuj You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly. 2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab
Gość Anonymous Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Ja osobiście nie mam nic przeciwko obniżaniu. Ale wieksza korzyść z podnoszenia jak dla mnie. Jeszcze obniżyć 1500 to nie taka katastrofa bo ma niezależne zawieszenie z przodu. Ale RAMy heavy duty ze sztywnym mostem z przodu do śreni pomysł i raczej niewykonalny. Uważam, że obniżając rama zatraca się jego najfajniejsze właściwości. W zasadzie zyskuje tylko i wyłącznie wygląd, bo trakcji to za bardzo nie poprawi. Ja tam Lowridery lubie jaknajbardziej, ale w roli lowridera bardziej widzę np Lincolna Continentala. entulanie przemawia do mnie dakota trochę obniżona i zrobiona na rasowego streetracera. na przykład taka jak TA [/code] Ale na pewno nie przekona mnie żaden RAM Heavy Duty po zabiegu obniżania. Cytuj
kacpero Opublikowano 7 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 popieram przedmówcę :-) :!: Cytuj życie jest za krótkie żeby jeżdzić samochodem z silnikiem rzędowym...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 p.s. czy slyszeliscie o jakis ciekawych LoLo w polsce ? lub hot-rodach ? Poszukaj na forum amcar lub lowrider. Tam ludzie mają takie zabawki. A poza tym jest tego troche u nas w kraju... na razie nie dużo, ale coraz więcej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi