arkadio Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 wzorem innych , rozpoczynam wątek , tutaj piszcie , dzielnie się swoimi modyfikacjami , naprawami , przemysleniami ... Ja podzile się swoją mod. , biorąc fakt ze w październiku kończy się przegląd okresowy postanowiłem dostosować lampy przednie do przepisów , rozkleilem reflektory i montuje w nie projektory soczewkowe z zarowkami H1 ... CDN zdjęcia wkrótce ... Odkleilem rownież folie przyciemniajaca z bocznych szyb :-( Cytuj F-150 SVT Lightning Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadio Opublikowano 18 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 teraz ładnie świeci asymetrycznie :-D Cytuj F-150 SVT Lightning Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Soczewki z czego? :) Fajnie to wygląda. Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadio Opublikowano 19 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Soczewki to jakaś chinszczyzna , kupilem z poczatkiem roku na allegro za 149pln świeca dobrze ale bez fajerwerków , docelowo i tak będę zmieniał lampy . Cytuj F-150 SVT Lightning Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4x4piotr Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 a ja swojego efa umylem :mrgreen: i stwierdzilem, ze po zimie mu sie kolor zmienil... :roll: Cytuj Wszystkie błędy ortograficzne i stylistyczne są zamierzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4x4piotr Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 ...pogadalem z madralami na forum f150 w usa i ...zmotalem sobie dolot na wzor K&N'a tylko za 250zeta a nie 250 $ :mrgreen: efekt: sssie powietrze jak stara k..wa nareszcie ma "czym oddychac" ciekawe co by hamownia pokazala .... :roll: Cytuj Wszystkie błędy ortograficzne i stylistyczne są zamierzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 hamownia mysle, ze pokaze wieksza dziure momentu obrotowego w zakresie niskich i średnich obrotow i nieznaczny wzrost mocy w okolicy max obrotow - jednym słowem straci na elastyczności mimo lepszego wkręcania się na obroty... ale... najlepiej samemu na hamownie pojechać - sam jestem ciekaw co wyjdzie tylko zhamuj serie i po przeróbkach żeby porównanie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4x4piotr Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 ...znowu go umyłem :mrgreen: chyba wpadam w paranoje ;-) Cytuj Wszystkie błędy ortograficzne i stylistyczne są zamierzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi