arkadio Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2013 wzorem innych , rozpoczynam wątek , tutaj piszcie , dzielnie się swoimi modyfikacjami , naprawami , przemysleniami ... Ja podzile się swoją mod. , biorąc fakt ze w październiku kończy się przegląd okresowy postanowiłem dostosować lampy przednie do przepisów , rozkleilem reflektory i montuje w nie projektory soczewkowe z zarowkami H1 ... CDN zdjęcia wkrótce ... Odkleilem rownież folie przyciemniajaca z bocznych szyb :-( Cytuj F-150 SVT Lightning
arkadio Opublikowano 18 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 teraz ładnie świeci asymetrycznie :-D Cytuj F-150 SVT Lightning
Natryskowy Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 Soczewki z czego? :) Fajnie to wygląda. Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :)
arkadio Opublikowano 19 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2013 Soczewki to jakaś chinszczyzna , kupilem z poczatkiem roku na allegro za 149pln świeca dobrze ale bez fajerwerków , docelowo i tak będę zmieniał lampy . Cytuj F-150 SVT Lightning
4x4piotr Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2014 a ja swojego efa umylem :mrgreen: i stwierdzilem, ze po zimie mu sie kolor zmienil... :roll: Cytuj Wszystkie błędy ortograficzne i stylistyczne są zamierzone.
4x4piotr Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2014 ...pogadalem z madralami na forum f150 w usa i ...zmotalem sobie dolot na wzor K&N'a tylko za 250zeta a nie 250 $ :mrgreen: efekt: sssie powietrze jak stara k..wa nareszcie ma "czym oddychac" ciekawe co by hamownia pokazala .... :roll: Cytuj Wszystkie błędy ortograficzne i stylistyczne są zamierzone.
Gość Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2014 hamownia mysle, ze pokaze wieksza dziure momentu obrotowego w zakresie niskich i średnich obrotow i nieznaczny wzrost mocy w okolicy max obrotow - jednym słowem straci na elastyczności mimo lepszego wkręcania się na obroty... ale... najlepiej samemu na hamownie pojechać - sam jestem ciekaw co wyjdzie tylko zhamuj serie i po przeróbkach żeby porównanie było... Cytuj
4x4piotr Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2014 ...znowu go umyłem :mrgreen: chyba wpadam w paranoje ;-) Cytuj Wszystkie błędy ortograficzne i stylistyczne są zamierzone.
Rekomendowane odpowiedzi