Tadeusz_B Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Witam, interesuje mnie zakup Dodge'a. Przeglądając ogłoszenia znalazłem interesujący model. Czy to możliwe, że w 1996 r. mogły mieć moc 333KM? Podaję link do ogłoszenia: ogłoszenie w otomoto Proszę o odpowiedź :) Tadeusz Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Nie , nie miały, powinien mieć 230 KM tu masz trochę info o drugiej generacji http://portal.pickupklub.pl/?page_id=317 szukaj 4x4 , chociaż se w zimę pojeździsz ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Pisząc ;chociaż se w zimę pojeżdzisz ; masz na myśli zabawę na śniegu czy normalną zimową eksploatację. Proszę o odpowiedż . Jeżdżę z tylnym napędem. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 tył pickupa jest bardzo lekki bez obciążenia , przy Pickupie 2wd w zimę jazda to nie jazda, objada cię osobówki, problem z ruszaniem z pod świateł, nie mówiąc o jakimś podjeździe, a jak już ruszysz to wystarczy więcej gazu i jedziesz bokiem, napęd 4x4 eliminuje wszystkie te bolączki, stąd moja sugestia szukaj 4x4 jeśli zamierzasz jeździć w zimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchorz Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Napęd 2wd w takim aucie ma sens jedynie w rejonie Californi. :mrgreen: W PL jak pada deszcz, śnieg, to jazda takim autem jest bardzo uciążliwa i denerwująca. Wiem z doświadczenia, mam tak samo w dostawczaku z tylnym napędem, jak jest pusty to nie rusza nawet na śniegu, mimo dobrych opon zimowych, gdzie zwykły osobowy normalnie jedzie. Cytuj Jeep Comanche 4.0 4x4 Ford Ranger T6 3,2 Limited SUCHORZ 4x4 -serwis i modyfikacje off road Montaż i serwis LPG, sklep 4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Dziękuję za podpowiedzi.Dokładnie tak mi się wydawało. żuk tak mi się kiedyś ślizgał. żuk to samochód dostawczy, polska myśl techniczna.To dla młodszych forumowiczów.A silnik w Dodge waży pewnie tyle co pół żuka. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercg Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 http://www.mecum.com/auctions/lot_detail.cfm?LOT_ID=SC0512-125768 Cytuj dodge"caravan" :-) 1500/Hemi 04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 1 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Dzień dobry. Pewnie ktoś niechcący a może nawet chcący zrobił z koni kilowaty a ktoś inny albo nawet ten sam optymista następnie przeliczył kilowaty na konie i wyszło 330 koni .Tak to mogło wyglądać. Proszę o inne wytłumaczenie jeżeli komuś się nasuwa . Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croochy Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 333 konie to 244 kW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 1 Września 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 ja mam wytłumaczenie, właściciel spisał moc z dowodu rejestracyjnego, a tam może być napisane nawet 1000 KM :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 1 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 I wszystko jasne .333 to 244kM a plus 15 ta mogła mieć Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 2 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Dzień dobry. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi