gino Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 witajcie pozytywnie zakreceni milosnicy pikapów.. :-) jestem Gino.. mieszkam w ''zielonej'' Warszawce..czyli w dzielnicy Wawer.. jezdze OPLEM ISUZU CAMPO 4x4 2.3 benz/94r... a wiec.. leciwym juz auteczkiem...aczkolwiek..dajacym sie lubic.. za co odwdzieczam mu sie..dbaniem o niego w miare swoich mozliwosci.. ;-) mam nadzieje ze uzyskam na tym forum wiele informacji uzytkowych.. a od siebie..tez postaram sie pomagac.. :-) Cytuj
Gość Anonymous Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 Witamy!! Od razu widać, że nie jesteś zwykłym użytkownikiem zwykłego samochodu do zwykłej pracy... a przywiązujesz wagę i emocje do swojego 4x4. Zapraszamy do dyskusji :-) Cytuj
abok Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2009 nietypowa maszyna na Polskich drogach Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl
Zeed Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 Nigdy nie podobało mi się to auto jakoś szczególnie, ale twoje jest na zero, brawo-co się nie da jak się da :!: :twisted: Cytuj wake up - pick up
Rekomendowane odpowiedzi