gino Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 witajcie pozytywnie zakreceni milosnicy pikapów.. :-) jestem Gino.. mieszkam w ''zielonej'' Warszawce..czyli w dzielnicy Wawer.. jezdze OPLEM ISUZU CAMPO 4x4 2.3 benz/94r... a wiec.. leciwym juz auteczkiem...aczkolwiek..dajacym sie lubic.. za co odwdzieczam mu sie..dbaniem o niego w miare swoich mozliwosci.. ;-) mam nadzieje ze uzyskam na tym forum wiele informacji uzytkowych.. a od siebie..tez postaram sie pomagac.. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Witamy!! Od razu widać, że nie jesteś zwykłym użytkownikiem zwykłego samochodu do zwykłej pracy... a przywiązujesz wagę i emocje do swojego 4x4. Zapraszamy do dyskusji :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abok Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 nietypowa maszyna na Polskich drogach Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeed Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Nigdy nie podobało mi się to auto jakoś szczególnie, ale twoje jest na zero, brawo-co się nie da jak się da :!: :twisted: Cytuj wake up - pick up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi