Boczo Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Cisza o zlotach na forum a okazuje się ze szykuje się impreza. Już myślałem że wszystkie zloty sezonu przsiedziałem w pracy. Kilka Ramów się zapowiedziało. Jedziemy? Cytuj DODGE RAM 5,7 HEMI BIG HORN 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libre Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Jakie będą atrakcje na zlocie? Jakiś hardcorowy tor przeszkód? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczo Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Trzeba zajrzeć na strone. Też właśnie zamierzam prześledzić temat i skombinować jakieś noclegi. Cytuj DODGE RAM 5,7 HEMI BIG HORN 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tritrans Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Jak mi się uda to napewno się wybiorę. Cytuj Nie możesz zatrzymać żadnego dnia , ale możesz go nie stracić !!! Ford kuga 2,0 '15 Opel vivaro 2,0 '11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi