Boczo Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Miał ktoś problem z polamanymi wentylami. Mozna to jakos naprawic czy pozostaje tylko wymiana calych czujn ikow za 200 zl sztuka. Polamalem juz dwa i najwzyszy czas zrobic z tym porzadek bo zapas tylko jeden. Cytuj DODGE RAM 5,7 HEMI BIG HORN 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba78 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Połamałem też 2. Wywaliłem i włożyłem zwykłe gumiaki. A wentyle są z gównolitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczo Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 ale w sensie dętki powkładałeś czy jak? bo wulkanizator rzekl juz wczesniej powymieniac nie mowiac o alternatywach. Aktualnie czujniki Ci działają czy kontrolka na descie się świeci? Cytuj DODGE RAM 5,7 HEMI BIG HORN 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba78 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 W sensie gumowe wentyle. Pozostałe czujniki działają, bo jeżdżę na mniejszym ciśnieniu niż zalecane i non stop się świeci kontrolka. Ale pompując koła z czujnikami (mimo że tylko dwa) do wartości poprawnych kontrolka gaśnie. Czyli brak czujników w kołach (wszystkich) oznacza brak kontrolki na desce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Boczo, jak czujnik jest podobny od tego to chłopaki z pacificaforum dorabiają nowe mogę Ci podesłać namiary Cytuj tdi engines are for senior citizens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczo Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Jutro jadę to ogarnąć. Wyciągne i zobacz. Jak wyglądają czujniki Al. Raczej są inne niz te ze zdjęcia. Dzięki za pomoc. Cytuj DODGE RAM 5,7 HEMI BIG HORN 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczo Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 wentyle mam już gumowe cały zabieg z wywazeniem kosztowal mnie 120 zł ale daj namiary bo czujnik mam podobny i chetnie bym je naprawil. z góry dzięki Przepraszam, ale nie wytrzymałem... "góma" pękła :kasztan: Japacz Cytuj DODGE RAM 5,7 HEMI BIG HORN 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi