dejwitt Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Mam laikowe pytanie, czy w waszych Ramach rocznik 2006-2008 Hemi, jadąc pod gorki tez z chodzi z predkosci tak znacznie ze skrzynia czasem musi redukować az do 3 biegu żeby trzymać wyznaczoną prędkość. Czy poprostu już u mnie w skrzyni jest taki poślizg na tarczkach,i malo wydajny konwerter że ta moc i moment Ramika zatraca się właśnie na skrzyni, i stąd taki spadek mocy? Czy warto zainwestować nie wiem, np. JBA kolektory, cold air system, program jeszcze do tego żeby auto nie dostawało zadyszki pod górki czy poprostu zrobić porządnie skrzynie na początek? Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrB Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 zalezy jak dlugi podjazd, jak stromy i z jaka predkoscia ten najazd Cytuj 5.7L ECONOMY PACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 130km/h nie mowie o zniesieniu jakie występują w górach, raczej jakieś normalne poweidzmy że tam gdzie np. passat jedzie spokojnie pod gorke nie tracac predkosci to tam dodge lawiruje biegami Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi