croochy Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Siema Naszło mnie i Młodą (dośc późno swoją drogą) na wyjazd 14-19 sierpnia w Świętokrzyskie, dobrze żeby było nad jakąś woda i w miarę sensowny domek/pokój, aby spokojnie sie zrelaksowac. Cały dzień dzisiaj dzwonie i kończą mi się pomysły. Pomoże ktoś? Jakaś sprawdzona miejscówka Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Nie świętokrzyskie ale kotlina kłodzka: http://przystannadzalewem.pl/ byłem teraz na weekendzie i bardzo fajnie, no i dokoła dużo atrakcji dla aktywnych ;) Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croochy Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Trochę daleko z Lublina, ale wygląda zacnie :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libre Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Niedaleko Lublina można pojechać na Piaseczno, bardzo fajne jeziorko i jest pole namiotowe i dobre warunki sanitarne. Akurat pogoda poprawiła się, może cały weekend będzie taki fajny :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croochy Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Chodziło o to by pojechać w inne miejsce, a nie tam gdzie co drugi weekend. Byliśmy nad zalewewm Chańcza, spokojnie, mało ludzi troche atrakcji do zwiedzania w okolicy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libre Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Jest tam spokojnie czy raczej tłoki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croochy Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 bardzo spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi