misman Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Tylny most dopomina się remontu, więc podjąłem decyzję o wymianie przełożeń, aby skompensować większe opony, które mam obecnie. przedni most d44, tylny chrysler 9.25. Gdzie można dokonać zakupu, żeby skóry nie zdarli, przysłali, i w ogóle jak się za to zabrać? Przyznaję, że do tej pory nie robiłem zakupów u barbarzyńców, więc cokolwiek nie bardzo wiem, jak się poruszać w tym zakresie :oops: Może ktoś wrzucić parę światłych rad, gdzie dobry sprzęt dają, a paczkę wysyłają do banana republic, a nie w kosmos ? Za wszelkie wskazówki wdzięczny będę... :-D Cytuj "Ptaki i zwierzaki pod drzewami stały, jak do nich strzelano - umierały..." "zrobiłem" != "zleciłem" -- http://i190.photobucket.com/albums/z155/Madcatw/WhereIHideMostofMyMoney3.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croochy Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Toś się spóźnił bo własnie idzie do mnie paczka :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Summitracing.com Szybko, dobry opis i wybór produktu, możliwość zapłaty z góry cła, bez pośredników Rockauto.com Coś jak intercars tylko wersja USA , wysyłają do PL , Czasami koszt wysyłki równa się wartości przesyłki :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi