croochy Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Witajcie Chce postawić swoją taczke na 37x12,5r16 maxxis CC faktycznie mają 13,4 szerokości. I zrezygnować z bliźniaka z tyłu. Poszerzenia tylne zostają. Ori felgi idą do poszerzenia na 10" i Et ok -18. Do tego leveling kit na 2,5" i ew lift budy 1,5-2" I tak patrzę i mierze i zastanawiam się czy wejdą mi takie laczki. Wyczytałem, że przy 2,5 LK wkładają 37x12,5 na seryjnych felgach, ale jestem pełen obaw Ktoś przerabiał temat opon 35" i większych w 2" gen? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misman Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Powinieneś przemyśleć wymianę przełożeń, bo zżółwisz sprzęta. A na 37'' przewiduje się 7 - 8'' liftu. Więc planujesz cokolwiek za mało. Ale za to piękny pomnik będzie :mrgreen: Cytuj "Ptaki i zwierzaki pod drzewami stały, jak do nich strzelano - umierały..." "zrobiłem" != "zleciłem" -- http://i190.photobucket.com/albums/z155/Madcatw/WhereIHideMostofMyMoney3.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croochy Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 HD są fabrycznie wyższe niż zwykłe, poza tym to nie jest dychawiczna benzyna więc powinno obie dać radę :mrgreen: Jakie masz laczki u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misman Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 33''. Co do liftu to miałem na myśli bezproblemową pracę zawieszenia w pełnym swoim zakresie, a nie bulwarowe wożenie się po płaskim :kasztan: Wtedy to rzeczywiście, może i 4'' liftu wystarczą :kasztan: O V8 powiadasz, że dychawiczny ? :-P Cytuj "Ptaki i zwierzaki pod drzewami stały, jak do nich strzelano - umierały..." "zrobiłem" != "zleciłem" -- http://i190.photobucket.com/albums/z155/Madcatw/WhereIHideMostofMyMoney3.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croochy Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 No po mojemu to momentu masz trochę mniej niż ja, a to moment obraca koła, a moc daje prędkość :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opony 35 wchodzą na fabrycznie felgi do modelu 2500, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croochy Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 2" Hell Bent Steel leveling kit 37x12.5x16.5 HMMWV surplus tires 16.5x6 GM motorhome wheels with the centers turned out to 4.780" and powdercoated 2" Fred Goeske spacers between the rear wheels :roll: :twisted: 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Na bank ma zmienione wahacze dolne , albo komplet, po daniu samych podkładek koło idzie do tylu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croochy Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Wahacze się zrobi odpowiednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misman Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 No po mojemu to momentu masz trochę mniej niż ja, a to moment obraca koła, a moc daje prędkość :mrgreen: Ale zmiana kapcia na 37'' na standardowych przełożeniach zeżre ten Twój cały moment... momentalnie :mrgreen: Cytuj "Ptaki i zwierzaki pod drzewami stały, jak do nich strzelano - umierały..." "zrobiłem" != "zleciłem" -- http://i190.photobucket.com/albums/z155/Madcatw/WhereIHideMostofMyMoney3.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croochy Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 dlatego się go trochę podkręci :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Sprawdz przełożenia, 3500 mogły mieć 4,10 a to juz wystarczy do dużych kółek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croochy Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 mam 3,5 w mostach :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misman Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 to będzie jednak fajny pomnik :-P Cytuj "Ptaki i zwierzaki pod drzewami stały, jak do nich strzelano - umierały..." "zrobiłem" != "zleciłem" -- http://i190.photobucket.com/albums/z155/Madcatw/WhereIHideMostofMyMoney3.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croochy Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Przełożenia można zmienić :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi