Condelone Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Witam, Jak w temacie - mega wpadłem , F150 wydaje się spełniać wszystkie moje oczekiwania wobec samochodu : silny, wielki, luksusowy...muszę go mieć ! Znalazłem jednego na necie w wersji Paltinum - pytanie tylko czy warto . Widziałem, że potraficie sprawdzić samochód po numerze VIN. Bardzo proszę o informacje o historie tego cacka: 1FTPW14V89FB33611 Wielkie dzięki Condelone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libre Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autko całkiem całkiem, jest tańszy od wersji standardowej Rangera o jakieś 20 tysięcy, przednim kształtem przypomina mi trochę japońskiego d-maxa. Tu masz linka do VIN: http://www.vin-info.pl/zamow-raport, nie wiem czy jak Ci daje linka to Ci zadziała, będziesz musiał tam wpisać numer pewnie. Chodzi o ten samochód?: Marka: FORD Model: F 150 Typ nadwozia: CREW PICKUP Silnik: 5.4L V8 FI SOHC Raport kosztuje około 25 zł. Ktoś ma możliwość za free? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Widziałem, że potraficie sprawdzić samochód po numerze VIN. B http://www.pickupklub.pl/viewtopic.php?t=2692 - 1 za nie znajomość forum :) Cytuj tdi engines are for senior citizens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libre Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 A co trzeba zrobić, żeby móc tam wejść? Liczy się staż? Ja jestem od niedawna na tym form. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 liczy się aktywność. P.S Jesteś na dobrej drodze :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi