Seba78 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Witam. Mam na imię Sebastian, mam 32 lata. Od listopada jestem szczęśliwym posiadaczem Dodge Ram 2500, witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Siemka!! Napisz coś więcej o swoim Ramie. Jaki model rocznikowy, silnik , wersja nadwozia etc. No i czekamy na fotki :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba78 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Dodge RAm 2500 model 2008. Srebrny. Silnik 6.7 Cummins. Póki co jeszcze z DPF i EGR. Kabina Double. Skrzynia wersja 8ft. Kupiony jako 6 osobowy, tzn z przodu 3 siedzenia. W tej chwili 5 osobowy. W miejsce srodkowego siedzenia trafiła konsola centralna. Na chwilę obecną zmienione przednie lampy i wypełnienie grilla. Fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abok Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Muszę przyznać, że wygląda ....pojemnie Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi