pit373 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Sprzedam Dodge Ram 2500 Double Cab Laramie - SLT Rocznik 1997 Napęd 4x4 Silnik 5,9 v8 magnum Przebieg 123 tys km Wersja kanadyjska (licznik w km/h) Od nowości w Polsce. Auto sprawne, zarejestrowane, ubezpieczone, aktualny przegląd, w dowodzie wbity przegląd VAT - pełen odpis. Z wyposażenia - klima, elektryczne szyby, lusterka, tempomat, halogeny, centralny zamek, wtyczka pod maską wyglądająca na dogrzewacz silnika podłączany do sieci 110V. Skrzynia wyłożona "plastikową wanną" oryginalną z logo dodge, oryginalny hak itd. Auto jest na oryginalnych oponach - prawdopodobnie na tych samych na których opuścił fabrykę. Silnik pracuje bardzo ładnie jak na moje i mechanika ucho. Skrzynia również bez zastrzeżeń, nie szarpie, nie stuka. Do zrobienia - po załączeniu 4x4 - most przedni "szumi". Oczywiście przód się załącza i ciągnie, ale szumi. Należy naprawić albo zgłośnić radio :kasztan: Auto posiada wszystkie znaczki i naklejki na swoich miejscach. Również pod maską, na przednim pasie, na bocznych progach drzwi są oryginalne naklejki. Auto wygląda na bezwypadkowe i tak też twierdzi poprzedni właściciel. Wg naklejki pod maską "equipment identyfikacion": - dhh transer case 241; - djf 4850 front axle dana 6 - ord rear axle 6200 spicer 6 - dsa limited slip differentia - itd... Do auta dokładam kilka końcówek i jakiś drążków. Kupiłem na ebay pakiet zawieszenia, ale zostały wymienione chyba dwa elementy. vin: 3b7kf23zovg775981 Cena dla forum 15 tys zł. Na auto wystawiam f vat cena netto= brutto. Link do otomoto: http://otomoto.pl/dodge-ram-2500-4x4-double-cab-laramie-s-C29668333.html Auto od poniedziałku na otomoto, póki co dostałem propozycję zamiany na mercedesa w140 s600, szemranego vw multivana, mercedesa vito :-P Sprzedaję, bo zamierzam wrócić do Tundry :-P reszta końcówek: Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zapomniałem dopisać - wracając z imprezy we wrocku, sprawdzałem ile pali tankując na full, tak więc, auto ma pełen zbiornik benzyny :kasztan: Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 26 Czerwca 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Pit psujesz rynek i nie doceniasz swojego czarnucha :pala: Taka cena za 2500 HD toż to darmo :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Taka cena za 2500 HD toż to darmo :shock: Seba - może weź go na handel :kasztan: Mam parcie na sprzedaż bo mam fajną tundrę na oku w toronto, a moja żona powiedziała definitywne basta dla dwóch full sajzów. Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 pit373, gdybyś go wystawił sześć dni wcześniej to teraz nie stał by mi pod chatą Avensis tylko twój Ramik... Kurde... :evil: Ponoć głupi ma szczęście ale chyba jednak nie... :kasztan: Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 26 Czerwca 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 gdybym miał zbędną gotówke to juz bym wsiadał w auto ;-) Taki ładny HD w tych pieniążkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Właśnie dostałem kolejną propozycję zamiany: Lincoln 8 metrów, 8 -osobowy w ciekawym różowym kolorze :kasztan: podobno można szybko odrobić na imprezach.... to po co sprzedawać taką kurę znoszącą złote (a może różowe) jaja ? :mrgreen: Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Kurka wodna. :lol: Ja tez bez kasy jestem.. ale w tych szelestach pikny potworek :) www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtRybnik Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zapewne wielu z nas ma niezły dylemat. Ja bym go z chęcią widział na swoim podjezdzie. Nie zamieniaj się na byle shit bo za tą cenę na pewno się sprzeda !! Ram 5.7 hemi TRX4 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Dużo osób dzwoni i pyta o więcej zdjęć, więc zrobiłem galerię: https://picasaweb.google.com/104243266940015838634/Ram?authkey=Gv1sRgCNLD1K2_-_mKqQE# Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchorz Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Ja też chętnie bym kupił go, ale nie moge sprzedać Jaguara. :cry: Jeep Comanche 4.0 4x4 Ford Ranger T6 3,2 Limited SUCHORZ 4x4 -serwis i modyfikacje off road Montaż i serwis LPG, sklep 4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Kolejny klient na zamianę dzwonił - kia carnival :pala: Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba M. Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Tego różowego Lincolna to już paru osobom proponował :roll: A wracając do Ramiska, to coś poza tym przednim mostem mu jeszcze dolega :?: F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Tego różowego Lincolna to już paru osobom proponował :roll: A wracając do Ramiska, to coś poza tym przednim mostem mu jeszcze dolega :?: mechanicznie to chyba nie. natomiast do zrobienia są podżarte drzwi kierowcy... a reszta chodzi jak ta lala. kurcze, przypomniałeś mi, że paczki z rurkami do waldka nie wysłałem :roll: Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darus0 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Kolejny klient na zamianę dzwonił - kia carnival :pala: Chyba jako dojazdówka :kasztan: Był Dodge RAM 5,7 HEMI 07r Jeep Grand Cherokee 5,2 97r Chrysler T&C 3,8 05r 501788039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba M. Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 kurcze, przypomniałeś mi, że paczki z rurkami do waldka nie wysłałem Przeżyje, ma co robić w nowym nabytku ;-) natomiast do zrobienia są podżarte drzwi kierowcy... a reszta chodzi jak ta lala.A reszta blachy? Bo chyba mam chętnego ;-) F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Cała blacha jest super, tylko te drzwi kierowcy są jakie są. Poprzedni właściciel wodował jakąś łódkę czy skuter i cofał do wody z otwartymi drzwiami, ram się zanurzał a otwarte drzwi tarły o krawężnik. co do wyposażenia to zapomniałem dopisać: fabryczne radio z c/d, a na osłonach głośników jest napis infiniti ;-) gdyby się twój klient zdecydował, to by rurki od razu zabrał :) aaa i auto stoi w Lesznie 64-100, to między Poznaniem - Wrocławiem. Jeden klient z jeep forum się pisał na weekendowe oględziny. Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Natomiast most szumi (bo już miałem takie pytanie) tylko jak jest napęd 4x4 załączony. jak jeździ na tylnej ośce to jest git. Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Purchawa Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 pit373, jaka jest dlugosc paki? Jak nie pojdzie w przyszlym tyogdniu to kolo czwartku przyjade obejzec. :) On jest zarejestrowany jako ciezarowy, czy osobowy? W budowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 pit373, jaka jest dlugosc paki? 2 mb. ciężarowy + przegląd vatowski. Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Ogłoszenie do usunięcia. sprzedany. Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 sprzedany. Na forum ? czy w świat ? Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Myślę, że nowy nabywca się niedługo sam odezwie. BTW dzwonił dzisiaj rano, że ramem dojechał cały i zdrowy i miód malina :-D Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba M. Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Gratulacje szybkiej sprzedaży :git: My z Wojtkiem po prostu nie mieliśmy kiedy do Ciebie przyjechać :-( F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 spoko :2piwo: Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi