Natryskowy Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 WItam, czy ktoś z was używa aplikacji w telefonie antyradarowych, navigacje np. Yanosik. Jakie są wasze opinie, co polecacie itd. Dziś będę testował właśnie Yanosika na trasie Wrocław-Łódź, więc napiszę jak się sprawdza. ps. Pomijam temat CB-radia Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Ja Yanosika używam już od bardzo dawna i jeszcze ani razu mnie nie zawiódł naprawdę polecam. Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Natryskowy, i jak tam ten jajkonosik? Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 No jestem w szoku jakie to dobre! Prosta apka a mozna jej zaufać. Pominęła tylko jeden patrol policyjny przed Łodzią. Wszystkie radary wykryte. Natomiast jesli chodzi o percepcje obliczania "optymalnej" trasy to jeszcze jest do sprawdzenia ale wydaje mi sie ze bedzie dobrze. Jutro lece do Wawy wiec ciąg dalszy testowania :) Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu22 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Yanosik zdecydowanie wygrywa. No ale nie zaszkodzi mieć CB w autku :) Cytuj Najlepsze oc ac dla Ciebie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczje Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Yanosik sie sprawdza, ale raczej na główniejszych trasach. kiedyś jechałem drogą niby główną, ale mało uczęszczaną, i nie ostrzegł mnie o patrolu z suszarką. Ale np trasa poznań-szczecin wszystkie suszarki były zgłoszone, więc śmiało można cisnąć :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Yanosik sie sprawdza, ale raczej na główniejszych trasach. kiedyś jechałem drogą niby główną, ale mało uczęszczaną, i nie ostrzegł mnie o patrolu z suszarką. Ale np trasa poznań-szczecin wszystkie suszarki były zgłoszone, więc śmiało można cisnąć :lol: Dokladnie ;) Ogólna ocena 8,9pkt na 10pkt Super apka. Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 teoretycznie kazdy patrol i fotoradar ma szanse przetrwac tylko do pierwszego przejezdzajacego "yanosika" - zglaszasz i juz jest w systemie ;) tez polecam te aplikacje, tylko pamietajcie by wymieniac sie wiedza na biezaco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchorz Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Ja też używam Yanosika i sprawdza się bardzo dobrze. Cytuj Jeep Comanche 4.0 4x4 Ford Ranger T6 3,2 Limited SUCHORZ 4x4 -serwis i modyfikacje off road Montaż i serwis LPG, sklep 4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercg Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 kur :mrgreen: wica mnie bierze na te radary , jezdze raczej spokojnie , a w ciagu 2 miesiecy przyszly juz 2 zdjecia , razem 8 punktow :d: chyba bede musial miec na stale wlaczona nawigacje z radarami , ale drażni sposob powiadomiania o nich ehhhhhhhhh Cytuj dodge"caravan" :-) 1500/Hemi 04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baksu Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 zainwestuj w dobry antyradar Cytuj 2005 Ford F150 5.4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruum Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 zainwestuj w dobry antyradar A który jest dobry? Cytuj Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Delikatny szmer Cumminsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Yanosik rozwiąże twój problem mercq :) Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi