Natryskowy Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 WItam, czy ktoś z was używa aplikacji w telefonie antyradarowych, navigacje np. Yanosik. Jakie są wasze opinie, co polecacie itd. Dziś będę testował właśnie Yanosika na trasie Wrocław-Łódź, więc napiszę jak się sprawdza. ps. Pomijam temat CB-radia Quote www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondzio93r Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 Ja Yanosika używam już od bardzo dawna i jeszcze ani razu mnie nie zawiódł naprawdę polecam. Quote Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdAm Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 Natryskowy, i jak tam ten jajkonosik? Quote DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natryskowy Posted June 21, 2013 Author Report Share Posted June 21, 2013 No jestem w szoku jakie to dobre! Prosta apka a mozna jej zaufać. Pominęła tylko jeden patrol policyjny przed Łodzią. Wszystkie radary wykryte. Natomiast jesli chodzi o percepcje obliczania "optymalnej" trasy to jeszcze jest do sprawdzenia ale wydaje mi sie ze bedzie dobrze. Jutro lece do Wawy wiec ciąg dalszy testowania :) Quote www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zbychu22 Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Yanosik zdecydowanie wygrywa. No ale nie zaszkodzi mieć CB w autku :) Quote Najlepsze oc ac dla Ciebie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
arczje Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Yanosik sie sprawdza, ale raczej na główniejszych trasach. kiedyś jechałem drogą niby główną, ale mało uczęszczaną, i nie ostrzegł mnie o patrolu z suszarką. Ale np trasa poznań-szczecin wszystkie suszarki były zgłoszone, więc śmiało można cisnąć :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natryskowy Posted June 26, 2013 Author Report Share Posted June 26, 2013 Yanosik sie sprawdza, ale raczej na główniejszych trasach. kiedyś jechałem drogą niby główną, ale mało uczęszczaną, i nie ostrzegł mnie o patrolu z suszarką. Ale np trasa poznań-szczecin wszystkie suszarki były zgłoszone, więc śmiało można cisnąć :lol: Dokladnie ;) Ogólna ocena 8,9pkt na 10pkt Super apka. Quote www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MKmario Posted September 9, 2013 Report Share Posted September 9, 2013 teoretycznie kazdy patrol i fotoradar ma szanse przetrwac tylko do pierwszego przejezdzajacego "yanosika" - zglaszasz i juz jest w systemie ;) tez polecam te aplikacje, tylko pamietajcie by wymieniac sie wiedza na biezaco... Quote FORD F150 FX4 5.4 TRITON 2004 4x4 SUPER CREW Link to comment Share on other sites More sharing options...
suchorz Posted September 9, 2013 Report Share Posted September 9, 2013 Ja też używam Yanosika i sprawdza się bardzo dobrze. Quote Jeep Comanche 4.0 4x4 Ford Ranger T6 3,2 Limited SUCHORZ 4x4 -serwis i modyfikacje off road Montaż i serwis LPG, sklep 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mercg Posted September 10, 2013 Report Share Posted September 10, 2013 kur :mrgreen: wica mnie bierze na te radary , jezdze raczej spokojnie , a w ciagu 2 miesiecy przyszly juz 2 zdjecia , razem 8 punktow :d: chyba bede musial miec na stale wlaczona nawigacje z radarami , ale drażni sposob powiadomiania o nich ehhhhhhhhh Quote dodge"caravan" :-) 1500/Hemi 04 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baksu Posted September 10, 2013 Report Share Posted September 10, 2013 zainwestuj w dobry antyradar Quote 2005 Ford F150 5.4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruum Posted September 10, 2013 Report Share Posted September 10, 2013 zainwestuj w dobry antyradar A który jest dobry? Quote Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Delikatny szmer Cumminsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejwitt Posted September 10, 2013 Report Share Posted September 10, 2013 Yanosik rozwiąże twój problem mercq :) Quote Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts