Gość Anonymous Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 MKmario, a jaki rocznik Cię interesuje ? Ogólnie to chyba nic szczególnego nie ma, trzeba trzymać się ogólnych zasad kupowania używanych samochodów terenowo-pracujących. F-150 to najczęściej kupowany pickup 1/2tonowy w USA, czemuś więc zawdzięcza swoją popularność. Co do liftu to nie ma żadnych problemów , jest podobnie jak z RAMami 1500 i innymi z niezależnym zawiasem przednim. jest dość drogo w stosunku do sztywnego mostu z przodu, ale da się żyć, wybór jest spory: http://www.rockymountainsusp.com/fd4_F150_04+.htm http://www.truckaddons.com/Catalog/suspension.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abok Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Wow, gratulacje. Twoj F-150 wyglada świetnie :-D . Sprowadzany czy z rynku rodzimego? A w ogóle to fajnie wyglada z czarnym grillem z przodu. Widziałem kiedys podobnego ociekającego chromem i troche za dużo BLINK-BLINK tam było. Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
engel Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Gratuluacje !!! Śliczna furka !! pozdr. g. ps: bede na wekend w Wo-wie robil swoje maleństwo, może uda mi się zobaczyć to cudo na żywo :-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Naprawde ładny,szczególnie wnetrze. Jakie wrażenia po przesiadce z nissana? Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Jeszcze ja nie pogratulowałem (były problemy z netem). Super zakup, fajna bryczka !!!! gratuluje i przyjemnej eksploatacji życzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 25 cali kola jak to?? nie kumam? felga 25"? :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogallo1234 Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 piekna ta twoja maszyna gratuluje zakupu :-D jesli chodzi o mnie to te fordy sa zaraz po ramie najładniejszymi pakowcami a jesli chodzi o zamek kododwy na drzwiach to jesli caly czas masz ten problem to moge sie cos nie cos podpytac bo z tego co pamietam moj wujek mial tez z tym problem w swoim fordzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 MKmario, Masz takie fajniaste felgi i oponki jak na zdjęciu???? fiu fiu :luz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 A jakie masz jeszcze plany związane z motaniem fordzika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeed Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 ...dobre koło nie jest złe ;-) Ciekawe opony, pewne podobieństwo bieznika do BF-ów emteków, ale pewnie skonstruowane już pod kątem głośności na czarnym. Cytuj wake up - pick up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi