Natryskowy Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Witam, pojęcie off roadu każdy definiuje po swojemu ;-) Dość długo nie decydowałem się wyjazd "w teren" gdyż nie mam odpowiedniego ogumienia, fura się grzeje itp. itd. TO BYŁ BŁĄD! Wczoraj kolega zadzwonił i się pyta czy jadę na poligon. Stwierdziłem, że jak Elka dostanie w dupe to wkońcu przestanie mieć fochy i to co ma się urwać to urwie i będzie wiadomo co naprawić :lol: w sumie się nie myliłem. Ale nie spodziewałem się, że taka jazda da mi tyle frajdy i takiego energetyzującego kopa :kasztan: Pomimo, że nasze pickupy nie są stworzone do pokonywania ciężkiego terenu to byłem naprawdę zaskoczony jak Elka radziła sobie w dośc trudnym terenie, nie ma tego na zdjęciach ale mam na myśli strome podjazdy i zjazdy. Złapałem bakcyla, wiele lat na motocrosie i na torach asfaltowych spędziłem jako kierowca testowy ale nie spodziewałem się, że jazda starym L200 da mi tyle radochy Wszystkim polecam aby chociaż raz spróbowali jeśli mają w aucie 4x4 Napiszcie swoje doświadczenia jeśli już jeździliście itp. Parę fotek ;-) Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Przecież od dawna wiadomo że błoto wciąga :lol: Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axer Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Natryskowy Ech... :) bracie jak bym wiedział jak wstawić foty to bym ci przesłał zabawę moją Elą :) fakt to już przeszłość :) ale jak opanuję wstawianie fotek to podeślę ci Elkę przyjaciela która zjeździła większość Syberii, fajnie zrobiona i jest pochodną twojego modelu . Ja teraz zbieram na pakiet startowy u ciebie do pryśnięcia na 99% Efa tylko muszę go kupić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchorz Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 lekkie błotko i zatrzymało auto, ale rzeczywiście głównym problemem okazał się brak dobrych opon. Cytuj Jeep Comanche 4.0 4x4 Ford Ranger T6 3,2 Limited SUCHORZ 4x4 -serwis i modyfikacje off road Montaż i serwis LPG, sklep 4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Purchawa Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Pickupy tez potrafia. ;) Cytuj W budowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baksu Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 offroad to piękna sprawa , a co powiecie na Prerunnery? na mnie robi to ogromne wrazenie Cytuj 2005 Ford F150 5.4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 19 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 offroad to piękna sprawa , a co powiecie na Prerunnery?Obrazek na mnie robi to ogromne wrazenie Te auta są piękne i mają super zawias alee u nas gdzie byś tym pojeździł? Na nasze tereny to Patrol lub rama z Disco, obrzyn i klatka. Silnik z BMW i zawieszenie wlasnej konstrukcji ;) Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntBer85 Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Na nasze tereny to Patrol lub rama z Disco, obrzyn i klatka. Silnik z BMW i zawieszenie wlasnej konstrukcji ;) do tego reduktor z robura i mechanik z brdma. i oczywiście to wszystko na mostach z volvo c303 :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grześ K. Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Ja niedawno byłem na małej imprezce terenowej i powiem ze moja navara i hilux też ładnie dawały radę w błocie. Trawersów bardzo nie było ale przy nich było by juz trochę gorzej biorąc pod uwagę lekki tył pickupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libre Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zazdroszczę :)! Ja niedawno niestety sprzedałem swojego pickupa, żeby dołożyć do mieszkania bo zdolności zabrakło, niektóre banki mimo przy dużych dochodach robią takie problemy że głowa mała. Mniejsza o to, zbieram na nowego ^^. Po głowie chodzi i Ranger, albo D-max jak na razie, chociaż nie wiem czy mogę zdradzić wujka ze stanów i nie wziąć Forda. Samochód niby do pracy głównie, ale to w niczym nie przeszkadza, żeby wybrać się na błotnisto-sobotni offroad :>. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzon_dn Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 OffRoad to piękna sprawa Podniesiony Ram z blokadą i dużym kołem też daje rade, ale warto mieć osobną furę, którą można dodatkowo pomodzić wraz ze wzrostem zaangażowania :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 OffRoad to piękna sprawaPodniesiony Ram z blokadą i dużym kołem też daje rade, ale warto mieć osobną furę, którą można dodatkowo pomodzić wraz ze wzrostem zaangażowania :twisted: I wzrostem zawartości portfela :kasztan: Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libre Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zależy ile pali auto :). Np ISUZU pcha teraz do swoich pickupów silniki 2,5 i w rezultacie mają niezłe spalanie w terenie i na mieście też nie najgorsze. Pomimo, że jest to samochód stricte na teren to w mieście też nadaje się do jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalPasja Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 pojęcie off roadu każdy definiuje po swojemu zgadza się; pick up gorzej sobie będzie radzić w przeprawie i trialu ;-) ale do dalekich wypraw jest idealny, do okolicznego błotka też całkiem całkiem- Natryskowy, to kiedy wymieniasz opony? :twisted: Cytuj XJ 98, lift 7,5 RE Mickey T MTZ 35' Profesjonalne Wyposażenia Off Road www.metalpasja.pl kontakt@metalpasja.pl 72 88 666 46 // 886 908 677 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axer Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Moje zabawy wieku dziecięcego :) i siła rolnictwa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kc2ine Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 moja codzienna droga do pracy... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 To Ty z New Zeland jesteś?? ;-) Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kc2ine Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 To Ty z New Zeland jesteś?? ;-) no prawie, z Krakowa i z New Jersey :-P Co do offroad pickupem to chyba tylko nie calkiem nowym bo szkoda go by bylo porysowac czy ubrudzic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 moja codzienna droga do pracy.. kc2ine, kc2ine, A ten D-Max na fotce to służbowy ...... a w czerwonej koszulce pilotuje Libre ? Zaczynam to rozumieć :):):) Cytuj tdi engines are for senior citizens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Moje codzienne wyskoki :D To jest MITSUBISHI L200 pickup. Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Jadąc Ramem nie było by czasu na robienie zdjęć, no ale widzę, że przy użyciu szpadla celem odkopywania auta z błota jest czas na całą sesję. :lol: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kc2ine Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Moje codzienne wyskoki :DTo jest MITSUBISHI L200 pickup. Obrazek zastanawiam sie przy jakiej predkosci pickup sie unosi - Sienna to osiagnal przy 300km/h... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Pickup unosi się od 40-50km/h :lol: To zdjęcie L200 mojego znajomego (Adasia) i 300km/h tu nie miał :mrgreen: Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Jadąc Ramem nie było by czasu na robienie zdjęć, no ale widzę, że przy użyciu szpadla celem odkopywania auta z błota jest czas na całą sesję. :lol:hehe - cos w tym jest :D Natryskowy, strasznie maly skok zawiehy w tych l200... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Mały, mały dlatego taki problem jest go "zliftować" w sensownych pieniądzach. .. Ale właśnie znalazłem w Tajlandii sety od 4" do 7" :D Może się skuszę kiedyś :) ps. MKmario po 05/02 możesz dzwonić do mnie. Będę już ogarnięty. Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi