AdAm Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Z racji pięknej pogody jaka się rozpościera na terenie naszego pięknego kraju :-| mam pytanie jaka jest bez awarii głębokość brodzenia RAM'a z silnikiem 5,7 z standardowo umieszczonym filtrem powietrza ? Mój wynik nie powala, ale myślę, że nie jest źle :mrgreen: ponad 90cm Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 łee... no ładnie ponad 90cm to moim zdaniem dobry wynik ale zdaje mi się, że to autko może więcej. Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 "Dodge rates the Power Wagon at water-fording with a depth of 24 inches at 10 mph and 30 inches at 5 mph. But beware: the door sill height is 25 inches, so don’t test the maximum depth for too long." Cytuj tdi engines are for senior citizens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi