AdAm Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Ciekawy artykuł dotyczący sporej części forumowiczów. VIATOOL POLOWANIE Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tritrans Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Normalnie krew mnie zalewa i niech sobie ktoś mówi ze to nie wina rudego tuska, ale kto do cholery odpowiada w tym kraju za ten burdel ?? Niestety glosowalem na POjebow ale w tym kraju potrzebny jest jakiś cud bo niewiadomo na kogo głosować bo nikogo takiego nie ma. I niby wiem o bandyckim charakterze tuskolandu kupiłem viatolla zeby nie płacić characzu ale jak zapniesz przyczepkę i zapomnisz włączyć viaboxa to za pierwszą przejechaną bramką masz już 3000 mniej w portfelu. Bo na zdecydowanej większości bramownic zamontowane są kamery które nagrywaja każdy samochod i jak nie masz wlaczonego viaboxa a jechałeś z przyczepką to już tuskoland jest bogatszy o 3 kawałki. A co tam bede sie denerwował w dniu dziecka, lepiej poglądam tv. Pozdrowionka Cytuj Nie możesz zatrzymać żadnego dnia , ale możesz go nie stracić !!! Ford kuga 2,0 '15 Opel vivaro 2,0 '11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi