Bruum Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Witam! Na nadchodzącą drugą rocznicę mojej zażyłości z Dodzią dostałem powinszowania od urzędu celnego. Mam więc prośbę-może ma ktoś z kolegów gotowe pisemko ws. klasyfikacji takiej kobyłki do CN 8704 21? Cytuj Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Delikatny szmer Cumminsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Było kiedyś na forum. Jeden user od chyba nissana miał coś takiego. Użyj "szukaj" :kasztan: Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruum Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Było kiedyś na forum.Jeden user od chyba nissana miał coś takiego. Użyj "szukaj" :kasztan: Nie Luke, użyj "szukaj" Luke? Tylko konkretu trafić nijak nie mogę używając "szukaj", więc o pomoc się zwracam. Tak na marginesie-pismo z uc tak napisane, żeby delikwent wcześniej tematu nie znający, schylił łeb i czekał na wyrok. Trochę podstawy prawnej z odpowiednią ilością szlaczków paragrafowych, oczywiście ani słowa o cieniu wątpliwości co do klasyfikacji do kategorii osobowych, brak info o terminie po którym możemy się odwoływać już tylko przez okno. Pouczenia jest trochę, o tym gdzie mogę się spytać za co chcą mnie zatłuc, o tym co się robi z pełnomocnikem ewentualnym, jakie mam obowiązki w razie zmiany adresu etc. Ostatnie zdanie-"na niniejsze postanowienie nie przysługuje zażalenie(!) a strona może je zaskarżyć w odwołaniu od decyzji-zgodnie z art. 237 ustawy ordynacja podatkowa." Kiedyś kara była za zły uczynek, teraz wystarczy, że zachce ci się łeb z szamba wychylić. Cytuj Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Delikatny szmer Cumminsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 coś mi chodzi po głowie, że ten user to "datex" Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 26 Maja 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Wojpow pisał tez w tym temacie http://pickupklub.pl/viewtopic.php?p=30940&highlight=#30940 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi