pamyr Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Witam, poszukuje dla siebie do firmy pickupa w cenie max 35 tys. Potrzebuje samochodu niezawodnego dlatego na drugi plan schodzą dla mnie osiągi, rocznik, bezpieczeństwo, wodotryski i inne pierdoły. Początkowo skupiłem swoje wysiłki na poszukiwaniu Hiluxa z lat 98 - 2005 bo to legenda jeżeli chodzi o niezawodność. Niestety Hilux w podwójnej kabinie z tych lat ma małą pakę, półtorej kabiny na wtórnym rynku ciężko uświadczyć no i jak dodać do tego abstrakcyjne ceny w stosunku do roczników i kiepski stan egzemplarzy z ogłoszeń to wyszło że Hilux odpada. Potem szukałem Navary z lat 1998-2002 z niezawodnym silnikiem benzynowym 2.4 ale to biały kruk i sobie odpuściłem. Na polu walki zostało Isuzu D-max z lat 2003 - 2006, Fordy Ranger (wersja USA), Ford F150 lub Chevy Colorado. Wszelkie Navary, L200 i Hiluxy (po 2005) mnie nie interesują bo mają awaryjne diesle. Co byście mi polecili? Czy Isuzu D-max z początków produkcji (2003-2006) to ta sama konstrukcja co te nowsze sprzedawane w Polsce do 2012? Miał lub ma ktoś z was D-maxa? Wiecie coś może o Chevy Colorado? bo myślę by takiego ze Szwecji sprowadzić. Z góry przepraszam za mnogośś pytań ale czas mnie goni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo76 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 witam, foto w załączeniu, info na priv. Cytuj V8 Fan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo76 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 foto ciag dalszy... Cytuj V8 Fan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo76 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 i jeszcze dwie :) Cytuj V8 Fan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Przyznam się, że ZAJEBIŚCIE mi się podoba. :-) Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Ładna świnka :-) Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamyr Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Naprawdę fajny i widać że nieźle utrzymany ale brak sztywnej zabudowy nawet płaskiej więc dla mnie raczej odpada. Na alledrogo znalazłem Forda F150, czy ktoś widział/zna ten samochód? Można wyciagnąć jakieś pierwsze wnioski po zdjęciach? Jak wogóle się sprawuje F150 z tych lat? awaryjne są? http://allegro.pl/ford-f150-4x4-lariat-5-4l-lpg-full-23-37000zl-i3253855461.html Więciej jak 25l gazu bierze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kassei Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Naprawdę fajny i widać że nieźle utrzymany ale brak sztywnej zabudowy nawet płaskiej więc dla mnie raczej odpada.Na alledrogo znalazłem Forda F150, czy ktoś widział/zna ten samochód? Można wyciagnąć jakieś pierwsze wnioski po zdjęciach? Jak wogóle się sprawuje F150 z tych lat? awaryjne są? http://allegro.pl/ford-f150-4x4-lariat-5-4l-lpg-full-23-37000zl-i3253855461.html Więciej jak 25l gazu bierze? Ja się kiedyś nawet na eFką z tych lat zastanawiałem ale przeraziło mnie to: Nowsza seria znacznie lepiej pod tym względem wypada: Cytuj FORD F150 KING RANCH 5,4 V8 Triton 2007 FORD RANGER EDGE 4,0 V6 SOHC 2001 FORD FLEX SEL 3.5 V6 Duratec 2010 był - JEEP WG LIMITED 2.7 R5 CRD 2002 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamyr Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 To dla mnie sprawa drugorzędna bo rzeczywistość lubi bywać inna o czym sam się kiedyś przekonałem. Bardziej mnie interesuje czy jest to awaryjna generacja bo ew. każdy dzień przestoju dużo mnie kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisuk Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Naprawdę fajny i widać że nieźle utrzymany ale brak sztywnej zabudowy nawet płaskiej więc dla mnie raczej odpada.Na alledrogo znalazłem Forda F150, czy ktoś widział/zna ten samochód? Można wyciagnąć jakieś pierwsze wnioski po zdjęciach? Jak wogóle się sprawuje F150 z tych lat? awaryjne są? http://allegro.pl/ford-f150-4x4-lariat-5-4l-lpg-full-23-37000zl-i3253855461.html Więciej jak 25l gazu bierze? Znam tego eFa, pare lat temu mialem zamiar go kupic od wlasciciela Wikara w Nowym Targu, ogolnie auto bylo w stanie ok ale cala zawiecha byla wysmarowana jakims Bitexem poza tym na zywo jakos mi nie przypadl do gustu i kupilem sierre Aha i pamietam ze fotel pasazera byl rozciety brzydko Cytuj Był: XJ 96' 4.0 HO, NP 242, BFG AT, Mangels, 3" Był: WJ Laredo 04' 4.0 2" Jest: Jeep GrandCherokee ZG 97 4.0 Jest: GMC Sierra 04' 5.3 V8 Vortec 300KM Flowmaster 6" lift Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamyr Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Naprawdę fajny i widać że nieźle utrzymany ale brak sztywnej zabudowy nawet płaskiej więc dla mnie raczej odpada.Na alledrogo znalazłem Forda F150, czy ktoś widział/zna ten samochód? Można wyciagnąć jakieś pierwsze wnioski po zdjęciach? Jak wogóle się sprawuje F150 z tych lat? awaryjne są? http://allegro.pl/ford-f150-4x4-lariat-5-4l-lpg-full-23-37000zl-i3253855461.html Więciej jak 25l gazu bierze? Znam tego eFa, pare lat temu mialem zamiar go kupic od wlasciciela Wikara w Nowym Targu, ogolnie auto bylo w stanie ok ale cala zawiecha byla wysmarowana jakims Bitexem poza tym na zywo jakos mi nie przypadl do gustu i kupilem sierre Aha i pamietam ze fotel pasazera byl rozciety brzydko Dzięki za info. Ciekawe po co ten bitex...może było coś do ukrycia pod spodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libre Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Pickup za 35 tysiaków :), spoko cena, ja od jakiegoś czasu rozglądam się za nówką. Akurat jeździłem D-MAXem, LSX z podwójną kabiną. Samochód bardzo fajny, ma niezłe spalanie. Słyszałem, że w nowej wersji silnik jest z mniejszą pojemnością 2,5, te starsze miały chyba 3 albo i więcej. Ale tutaj raczej nie ma co się bać o awaryjność, ISUZU specjalizuje się w produkcji silników, i to nie tylko do samochodów i to dość poważnie. W każdym bądź razie jak znajdziesz jakiegoś D-MAXa starszego to chętnie looknę (spoko nie będę przebijał:), ja chce kupić nówkę, powinienem mieć niedługo taką możliwość ) na niego, bo ta marka mnie zaintrygowała po przejażdżce najnowszym modelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi