Arkadi Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Po wielomiesięcznych poszukiwaniach udało się mi kupić auto ,które nie jest totalnie zniszczone. A jak do tej pory oglądałem takie jak GMC Sierra z 1998r (zniszczony w środku i na zewnątrz) i Dodge Ram 1997 (zniszczony w środku a na dodatek bez akumulatora więć bez jazdy próbnej) oraz parę Jeepów GC i Forda Explorera. W skrócie: Dodge Ram 1500 4x4 V8 5.9l wersja kanadyjska. Oczywiście jest kilka rzeczy do zrobienia (amortyzator skrętu, łożysko w kole, 4 opony,trochę elektryki) no, ale auto jest używane. Cytuj DODGE RAM 5.9 1998 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Łaaaadny!!! Gratulejszyn. Tylko te kółeczka takie malutkie. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maasser Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 rzeczywiscie ladnie wyglada, podoba mi sie i faktycznie koleczka bym zmienil na wieksze Cytuj tworzywa Sztuczne www.aluplex.com.pl Dodge Ram 1500 5,7 Hemi 4x4 2003 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchorz Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Fajna baza do lekkiego zmotania i będzie wypas. Cytuj Jeep Comanche 4.0 4x4 Ford Ranger T6 3,2 Limited SUCHORZ 4x4 -serwis i modyfikacje off road Montaż i serwis LPG, sklep 4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi