croochy Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 W moim Maleństwie jest coś nakombinowane z podciśnieniami. Czy któryś z posiadaczy cumminsa mógłby zrobić jakieś fotki jak idą wężyki podciśnieniowe, głównie interesuje mnie przewód wychodzący z grodzi po stronie pasażera, sterujący ustawieniem klap dmuchawy. I to gdzie jest wpięty. Z góry dzięki Cytuj
Administrator Sebastian O. Opublikowano 9 Maja 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 Popatrze i dam znać, ale dopiero jutro po południu. Cytuj
croochy Opublikowano 9 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 super W sobotę planowałem się za to zabrać ;-) Cytuj
Administrator Sebastian O. Opublikowano 11 Maja 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2013 Wężyk od sterowania klap nadmuchu idzie wzdłuż grodzi w kierunku pompy hamulcowej, po drodze mija trzy trójniki a na końcu wchodzi do takiej puszeczki z wtyczka elektryczna znajdującą się przy błotniku od strony kierowcy. Pierwszy trójnik- wężyk idzie gdzieś w kierunku skrzyni biegów, lub sterowanie podciśnieniem napędów 4x4 Drugi trójnik - wężyk idzie na sterowanie tempomatem trzeci trójnik - wężyk idzie do głównego węża łączącego pompę vacum z serwem hamulcowym. Nie mam aparatu i na razie tylko opis musi ci wystarczyć. Cytuj
croochy Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 to u mnie jest większa rzeźba niż myślałem :/ Dzięki serdeczne Postaram się to ogarnąć z opisu Cytuj
croochy Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2013 Dzisiaj trochę powalczyłem z wężykami Wróciło sterowanie dmuchawą, tempomatu jeszcze nie sprawdzałem Do skrzyni w przedniej części (okolice belki) idą dwa jeden z trójnika od ściany grodziowej, drugi w tym momencie mam niewpięty bo nie mam pojęcia gdzie powinien iść :mrgreen: Tak więc byłbym wdzięczny za jakieś fotki :mrgreen: Cytuj
Administrator Sebastian O. Opublikowano 19 Maja 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2013 ok, zrobię tyle fotek ile się da :mrgreen: Cytuj
croochy Opublikowano 19 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2013 Rób rób, bo mi jeszcze kilka m wężyka zostało :mrgreen: Cytuj
Administrator Sebastian O. Opublikowano 20 Maja 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2013 ten co idzie w kierunku skrzyni trafia na reduktor , tam przechodzi na druga stronę ramy i idzie do przodu w kierunku sterowania zapięcia przedniej półośki, masz u siebie odłączną przednią półośkę (ostatnie zdjęcie) ? Przy grodzi mam jeszcze jeden tak samo wyglądający wężyk, jest to od regulacji twardość amorów, niech cię nie zmyli. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi