dejwitt Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Panowie czy jest jeden jakiś bezpiecznik odpowiedzialny za włączanie świateł przy otwieraniu samochodu? A może można to jakoś wyłączyć, żeby się światła nie włączały. Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Pokrętło od siły natężenia podświetlenia deski rozdzielczej. Pokręć na maksa w jedną stronę i na końcu światła w środku zgasną. Po lewej stronie od kierownicy. Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Adaś dzięki ale mi chodzi oświatła mijania które się załączają przy otwieraniu ;-) Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 U mnie jest tak, że jak wyłączę zapłon przed wyłączeniem świateł to potem jak przekręcam ten cyngwajs na pozycję "0" to właśnie nie gasną światła mijania. Dopiero trzeba znowu na pozycję włączonych świateł i z powrotem na "0" gasi całkowicie światła. Masło maślane :kasztan: Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Wow, to masz takie a'la dzienne? Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba78 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Włączone doswietlanie drogi do domu po opuszczeniu auta, trzeba wyłączyć w ustawieniach w konsoli nad glowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Wow, to masz takie a'la dzienne? a'la wpieprzające słaby już akumulator rzekłbym. :kasztan: Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Włączone doswietlanie drogi do domu po opuszczeniu auta, trzeba wyłączyć w ustawieniach w konsoli nad glowa hm...nad glowa mam prosty komputer pokladowy, nie widzialem tej opcji zeby mozna bylo ja wylaczyc :-/ Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi