abok Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Mam pytanie - jak wozicie swoje małe i duze :-P psiaki na pickupach i nie tylko. Ja mam sporego bernardyna i otwartą pakę w Navarze i szukam ciekawego rozwiazania na wycieczki do lasu bo jak na razie to jeżdżę jak na zdjęciu z psinka przypięta smycza ale boję sie, że jak zobaczy jakiegos kota to moze sie "powiesić" w czasie jazdy. Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogallo1234 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 szczerze mowiac ktos powqinien ci dac za to taki mandac ze odwidzialo by ci sie tak wozic psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
engel Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 ja na ten przyklad w tym celu kupilem hardtopa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 ja też kupiłem hard topa, nawet kolor był srebrny ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sheriff Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 boję sie, że jak zobaczy jakiegos kota to moze sie "powiesić" w czasie jazdy. kwestia dobrego wyszkolenia ;-) ja swojego bordera kiedyś woziłem na tylnym siedzeniu za siedzeniem pasażera, na środku mam fotelik dla maludy.. teraz jeździ z przodu na podłodze, nawet jak mam pasażera to jest sporo miejsca i dla psa i na nogi :mrgreen: skubaniec nauczył się ustawiać kratki od nawiewu tak żeby klima na niego dmuchała!! :mrgreen: Cytuj Dodge Ram'98 3500 HD CTD czarno go widzę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abok Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 szczerze mowiac ktos powqinien ci dac za to taki mandac ze odwidzialo by ci sie tak wozic psa nie ma sie o co denerwowac - poki co ani sobie ani nikomu krzywdy nie zrobiła, ap ytanie zadałem właśnie po to, zeby znaleźć jakąś alternatywę... Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi