kurpiu Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Witajcie, z racji tego że poszukuję użytecznego VATowozu zatrzymałem się nad Toyką: http://allegro.pl/toyota-...3173197375.html http://otomoto.pl/toyota-...-C27698197.html takie dwie mi się nawinęły, prosiłbym Was o jakieś informacje (takie raczej sprawdzone ;) ) o tych automatach i silnikach (jeden jest zagazowany - jak znoszą gazownię). Biję się z myślami i ubolewam że Comanche u nas jest tak mało popularny. Cytuj był Cherokee, jest Grand Cherokee, będzie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurpiu Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 temat Hiluxa przestał być aktualny, na tapecie Tacoma Cytuj był Cherokee, jest Grand Cherokee, będzie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kc2ine Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 temat Hiluxa przestał być aktualny, na tapecie Tacoma a to nie to samo? a propos gazowania to szkoda ze nie sprzedaja w PL tez beznyniakow jak w USA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 szkoda ze nie sprzedaja w PL tez beznyniakowjak w USA. Masz na myśli Hiluxa w benzynie? Ja kiedyś pytałem się w salonie o Hiluxa TRD 4.0 w benzynie i mi powiedziano że jak ten nowy wyjdzie w takiej wersji to na prośbę klienta Toyota Polska będzie mogła takiego załatwić. Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whitetrash Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 a Tundrę też mogą załatwić? :) To byłby raj gdyby Toyota Polska mogła importować do nas, bawić się w lampy i zapewniać gwarancję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 O to też kiedyś pytałem, Toyota Polska tego nie robi, ale już w Toyota Ukleja Ujście jest osoba która może ściągnąć nową salonową Tundrę z USA czy Kanady (już nie pamiętam) i ją przystosować, chyba nawet dać gwarancję ale już nie pamiętam. Tylko że cena jest masakryczna. Bardziej opłaca się ściągnąć na własną rękę coś lekko uderzonego i zrobić. Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurpiu Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 temat nam się ładnie rozwija :kasztan: :D kupiłem tą tacomę czarnulkę po lifcie, jest przy niej sporo do zrobienia ale damy radę Cytuj był Cherokee, jest Grand Cherokee, będzie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 To jak ją już ogarniesz to fotkami się podziel. Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kc2ine Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 a Tundrę też mogą załatwić? w sumie kazde auto mozna zalatwic jak sie nie sprawdza poziomu oleju i wody... :kasztan: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 kc2ine, hehehe dzięki :kasztan: żeś mi humor poprawił Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libre Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 A gdzie można skubnąć takiego lekko stukniętego pickupa? Tzn skubnąć w sensie sprowadzić i kupić. Marzy mi się od jakiegoś czasu większy samochód, a że najeździłem się niedawno pickupami i widziałem jak sobie radzą ze spalaniem, to mam ciągle przed oczami tą maszynę, ze względu na to że jeżdżę czasami na farmę do stryjka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi