vjac Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Natchniety postami o reklamach z pikapami, zastanawiam sie czy nie nalezy zrobic czegos co bedzie albo w sieci, albo do pobrania z forum lub tez formie papierowej (wydawniczej) , czegos w formie wizualnej (bazy?) dotyczacej naszych pikapow. Redakcja to My, kazdy z uczestnikow moze zaproponowac sposob prezentacji swojego auta i sam zrobic fotki, ja postaram sie zadbac o strone wizualna i przygotowac caly material... to oczywiscie pomysl:) Co szanowne grono na to? czekam na pomysly:) i slowo od wladz 8-) czy popieraja dzialnia na rzecz kondycji klubu;) i czy jest sens tej zabawy... ufffff Cytuj nissan titan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Ja popieram :-) Zazwyczaj forumowicze wstawiają zdjecie swojego auta do ankiety i jest glosowanie forumowe, ktore 12szt (miesiecy) bedzie w kalrndarzu. Nikt wtedy nie jest poszkodowany :) Czyli czekamy na pogode wiosenną i robimy foty :) Ja bardzo chętnie zawiesiłbym kalendarz z taczkami w firmie :) Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 24 Marca 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Jak najbardziej tak, nowy baner do naglowka forum przydałby się bardzo ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vjac Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Jak najbardziej tak, nowy baner do naglowka forum przydałby się bardzo ;-) Jak tylko wyrobie sie z terminowymi zleceniami... Mozemy pomyslec... ;-) Cytuj nissan titan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Jak najbardziej tak, nowy baner do naglowka forum przydałby się bardzo popieram... 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi