vjac Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2013 Natchniety postami o reklamach z pikapami, zastanawiam sie czy nie nalezy zrobic czegos co bedzie albo w sieci, albo do pobrania z forum lub tez formie papierowej (wydawniczej) , czegos w formie wizualnej (bazy?) dotyczacej naszych pikapow. Redakcja to My, kazdy z uczestnikow moze zaproponowac sposob prezentacji swojego auta i sam zrobic fotki, ja postaram sie zadbac o strone wizualna i przygotowac caly material... to oczywiscie pomysl:) Co szanowne grono na to? czekam na pomysly:) i slowo od wladz 8-) czy popieraja dzialnia na rzecz kondycji klubu;) i czy jest sens tej zabawy... ufffff Cytuj nissan titan
Natryskowy Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2013 Ja popieram :-) Zazwyczaj forumowicze wstawiają zdjecie swojego auta do ankiety i jest glosowanie forumowe, ktore 12szt (miesiecy) bedzie w kalrndarzu. Nikt wtedy nie jest poszkodowany :) Czyli czekamy na pogode wiosenną i robimy foty :) Ja bardzo chętnie zawiesiłbym kalendarz z taczkami w firmie :) Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :)
Administrator Sebastian O. Opublikowano 24 Marca 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2013 Jak najbardziej tak, nowy baner do naglowka forum przydałby się bardzo ;-) Cytuj
vjac Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2013 Jak najbardziej tak, nowy baner do naglowka forum przydałby się bardzo ;-) Jak tylko wyrobie sie z terminowymi zleceniami... Mozemy pomyslec... ;-) Cytuj nissan titan
Gość Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2013 Jak najbardziej tak, nowy baner do naglowka forum przydałby się bardzo popieram... 8-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi