darus0 Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Na prośbę kolegi: Potrzebny prawdziwy pickup na sobotę do wykonania krótkiego materiału video reklamującego OFF PLUS CAMERA 2013. Miejsce okolice Krakowa, Olkusza... Za darmo, plus taki, że autko będzie widoczne w reklamie w TV, internecie... ot taka przygoda. Cytuj Był Dodge RAM 5,7 HEMI 07r Jeep Grand Cherokee 5,2 97r Chrysler T&C 3,8 05r 501788039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 21 Marca 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 jeszcze masz Hemika, Ramik to prawdziwy pickup :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darus0 Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Wiem, wiem ale ja niestety nie mogę w sobotę!!! Cytuj Był Dodge RAM 5,7 HEMI 07r Jeep Grand Cherokee 5,2 97r Chrysler T&C 3,8 05r 501788039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iceman Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 W sobotę jestem w okolicach Skały więc jak coś to dzwoń ;-) Cytuj FORD F350 SUPERDUTY CORVETTE C4R PONTIAC TRANS AM WS6 300C SRT8 GMC TYPHOON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 To jest jeszcze na tym świecie opcja "za darmo" ? ;) Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darus0 Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 W tą stronę istnieje... tzn kierowca pickupa nie dostaję żadnej kasy :-? Cytuj Był Dodge RAM 5,7 HEMI 07r Jeep Grand Cherokee 5,2 97r Chrysler T&C 3,8 05r 501788039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Agencje reklamowe dostają gigantyczną kasę za takie reklamy, a jak zwykle szukają jeleni. Tracisz pół dnia, paliwo i jeszcze masz być wdzięczny, że Twoje auto będzie w reklamie buahahaha, Darus0, wcale Ci się nie dziwie, że jestes zajęty w sobotę, ja też bym był. Ja z Miśkiem jak byliśmy wozić mistrzów świata w żużlu po stadionie w Gorzowie to mieliśmy zapewnione wszystko, kemping (byliśmy z przyczepą), wejściówki na zawody, wejściówki na wywiady z zawodnikami, wejsciówki na afterparty i dodatkowo mieliśmy zapłacone, a i bez tych gratisów pewnie byśmy pojechali, bo wrażenie z przejazdu po pełnym rozentuzjazmowanych kibiców stadionie jest warte tego, żeby tam pojechać. W tym przypadku szukają jeleni. Też mi atrakcja. siek: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darus0 Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Oczywiście masz rację... ale może ktoś mieszka blisko i się skusi. Prosił o pomoc to wrzucam info... Cytuj Był Dodge RAM 5,7 HEMI 07r Jeep Grand Cherokee 5,2 97r Chrysler T&C 3,8 05r 501788039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Darek, ja nie mam nic do Ciebie, ani do Twojego kumpla tylko do oferty jaką składa agencja, a sponsor zacny: PLUS GSM. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iceman Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Ja z Miśkiem jak byliśmy wozić mistrzów świata w żużlu po stadionie w Gorzowie to mieliśmy zapewnione wszystko, kemping (byliśmy z przyczepą), wejściówki na zawody, wejściówki na wywiady z zawodnikami, wejsciówki na afterparty i dodatkowo mieliśmy zapłacone, a i bez tych gratisów pewnie byśmy pojechali, bo wrażenie z przejazdu po pełnym rozentuzjazmowanych kibiców stadionie jest warte tego, żeby tam pojechać. Trzeba było bokiem polecieć wtedy dopiero byłaby fajna impreza. :-) :twisted: Cytuj FORD F350 SUPERDUTY CORVETTE C4R PONTIAC TRANS AM WS6 300C SRT8 GMC TYPHOON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Myślałem o tym jak wracałem na pusto po żużelku, ale poczęstowałbym ich żużelkiem po zębach. Nie wiem czy by byli zadowoleni? :shock: , a z drugiej strony na trybunach cały czas dostajesz żużlem od nich więc oko za oko by było ;-) Poznali by żużel od kuchni :-P Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Drug niezła cyfra Ci wskoczyła 4400postów :) Jeszcze troche a dobijesz do pojemności Tweetiego :) Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wafel Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 ... no dziwnie trochę. W każdym projekcie, nawet jak nie miałem założonego budżetu, a tymbardziej sponsora, to za przysługe zawsze oferowało się (choćby z własnej kieszeni) zwrot kosztów, jakąś przysługę zwrotną i w pogotowiu zawsze była flacha. Ciekawi mnie jak to wyjdzie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vjac Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Agencje reklamowe dostają gigantyczną kasę za takie reklamy, a jak zwykle szukają jeleni. Tracisz pół dnia, paliwo i jeszcze masz być wdzięczny, że Twoje auto będzie w reklamie buahahaha, Darus0, wcale Ci się nie dziwie, że jestes zajęty w sobotę, ja też bym był. Swiezy jestem, mam pomysl, moze nie jest odkrywczy, ale mozemy sami zrobic np. kalendarz z taczkami;) 2014 nawet w wersji elektronicznej;) moge sie podlozyc i popracowac "darmo" ale z przyjemnoscia :twisted: Cytuj nissan titan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darus0 Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Ciekawi mnie jak to wyjdzie ;-) No podobno dzisiaj były zdjęcia, zobaczymy wkrótce... Cytuj Był Dodge RAM 5,7 HEMI 07r Jeep Grand Cherokee 5,2 97r Chrysler T&C 3,8 05r 501788039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 vjac to moze załóż osobny temat. Mi się podoba :) Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vjac Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 tak mysle jak nazwac ten temat :-? Cytuj nissan titan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi