maasser Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2013 w moim ramie otwieranie maski robi sie na dwa razy jak w kazdym samochodzie tzn. z kabiny otwiera sie zamek ale potem trzeba wyjsc i odchylic wkladke aby moc ja otworzyc. Otóż niestety poprzedni wlasciciel zrobil takie rozwiazanie , ze od wkladki w masce przeciagnal drut do prawej strony grila i poprzez pociagniecie tego drutu odchyla mi wkladke. Jak wiec czujecie to rozwiazanie jest prymitywne, dziadoskie i druciarskie. Czy moglby mi ktos przeslac zdjecia w dobrej rozdzielczosci na maila maasser0@gmail.com jak to jest oryginalnie rozwiazane, gdzie biegnie ciegno i gdzie jest uchwyt za ktory sie ciagnie. [ Dodano: 2013-03-26, 15:39 ] koledzy, nikt naprawde nie ma mozliwosci zrobienia kilku fotek maski silnika od spodu i przesłania mi ich? Cytuj tworzywa Sztuczne www.aluplex.com.pl Dodge Ram 1500 5,7 Hemi 4x4 2003
Rekomendowane odpowiedzi