vjac Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 hej, Pytanie do znawcow tematu Nissana Titana:), mam pogiete blachy wewnatrz paki, podloge i nadkola nie probowalem jeszcze tego rozbierac (mam inne problemy:)) czy ktos to kiedys demontowal? poczekam na odpowiedz zajmujac sie dyfrem:P [ Dodano: 2013-03-17, 13:53 ] dzieki za przeniesienie postu :oops: Cytuj nissan titan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Jeśli są to "wgnioty" od zaladunku ciezkich rzeczy to mozna to wymłotkować :) ściągając pake. Trzeba to robic umiejetnie/ostrożnie bo podloga jest profilowana i mozesz powiginac w drugą strone. Normalna praca dla blacharza ;) Chyba, ze masz jakies niestandardowe problemy to sie nie znam. Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vjac Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 dokladnie tak, ktos zaladowal cos bardzo ciezkiego :-/ a tak na marginesie wybiore sie do Ciebie jak dam sobie z tym rade... wracajac do paki to wyglada jakby miala podwojna podloge i dokrecane panele... no nic zaczne w przyszly weekend rozkrecac :-) , niby to drobnostka, ale mnie to wkurza od samego patrzenia... Cytuj nissan titan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi